Gość kat_zdw Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 czy moze ktos opisac gdzie montuje sie dokladnie uniwersalne elektryczne szyby. chodzi mi czy wewnatrz drzwi czy na zewnatrz. i jakby mial ktos jakies zdjecia juz zalozonych bo nigdzie niema takich a wiele osob zapewne chcialo by to zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 No wiec mechanizm montuje się oczywiście pod tapicerką, tylko że potem boczki masz z dziurą po korbce, proponuje znaleźć micre rozwaloną z elektrykami i odrazu boczki kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Poczytaj tu będziesz wiedział trochę więcej (może w dziale micra też coś znajdziesz, ale ja nie pamiętam - tyle że ja mam fabryczne elektryczne szyby i niezbyt by mnie to obchodziło): http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=14966 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.