Gość GTi-R BOY Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 jaki jest najlepszy egzemplarz sunniego od razu pod Gtir? czy jest to suuny sr 20 gt 110kw silnik i czy wychodzi w wersji 4/5 dzrwi? u nas w sydney jest pulsar sss i wychodzi w wersji 4/5 drzwiowej i sa wlasnie 2wersje: Australiain spec 105kw Japan spec 115kw Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Najlepszy jest 1.4 :P:P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GTi-R BOY Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 najlepszy w oszczedzaniu paliwa chociaz takie male gowno i pali az Ci prawie 10 chyba masz sitko w baku hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Niestety benzyny ale mu nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartas Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Najlepszy jest 1.4 :P:P :D popieram!! (spalanie mam bardzo podobne...) kiedyś myslałem o przesiadce na GA16DE ale na razie zadowole sie tym co mam na osłode tankuje V-powera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 kiedyś myslałem o przesiadce na GA16DE ale na razie zadowole sie tym co mam A ja myślę cały czas tylko keszu nie mam na te silniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiozo Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 hmm mi pali koło 7-8 l na 100, fakt że głównie jeżdze na trasie. też mam 1.4 16V tyle że gaźniczek. czasami mnie zaskakuje tak małe spalanie np ostatnio była dobra droga wyszło że spalił 20,5 na 300 km LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartas Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 widze że temat spalania nam sie rozwija chociaż to nie to miejsce... (musze jjednak sprostować - ja mam 1,4 gaźnik 10L - po mieście 5-6L na trasie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 a mi ku..a spala pod 15 czasem nawet, i co?? Trza lać i tyle, tylko benzynke. Nie mam przekonania do gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GTi-R BOY Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 mi tam w trasie i pod boostem pali 25l/100km pelen boost po miesice 40l/100km Nie bede zalowal Mojej MINI GODZILI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi