Gość hermoll Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Nie kupujcie nigdy tego dziadostwa mi po paru doslownie paru tysiacach zaczely puszczac druty w lince w splocie i wydluzyla sie jakies 2-3cm w porownaniu do oryginalu ktory przejechal conajmniej 300tys km pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Mam taką w rezerwie gdyby oryginał mnie zawiódł ale zaczynam się zastanawiać nad jej użyciem. Na przewodach WN z JC też się przejechałem także i tym razem się nie dziwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja też do swojej almerki potrzebowałem w grudniu linkę sprzęgła...na sszczęście w JC nie było, kupiłem oryginał na który musiałem czekać 2 dni bo w WArszawie nigdzie nie było :/ dziwna sprawa . Zmierzam do tego że mechanik powiedział że nie ma co kupować podróbki czyli JC lub jakiejś "włoszczyzny" bo to wyrzucone pieniądze. Kupiłem oryginał i jestem zadowolony a to przecież najważniejsze. Wracając do części JC AUTO to niewiele z nich ma coś wspólnego z Japonią, większa część ich to Chiny , Korea albo kto to wie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 no dokladnie, a co do przewodow Wn to ja sie przejechalemna Janmorach, same kable niby angielskie czy amerykanskie ale zaciskane w Polsce, kilka razy mi sie zdarzylo ze objemka zostalana swiecy a kabel WN wyrwal sie z tego i trzebabylo sie bawic w zaciskanie, az w koncu sie wkur... i zalozylem stare nie pamietam nazwy ale jakeis japonskie [ Dodano: Sob 03 Lut, 2007 15:13 ] czy ktoś orientuje sie jakiej produkcji sa linki sprzegla firmy YAZUKA- cena w sklepach internetowych 40-50zl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.