Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Linka sprzegla produkcji JC

Gość hermoll

Rekomendowane odpowiedzi

Nie kupujcie nigdy tego dziadostwa mi po paru doslownie paru tysiacach zaczely puszczac druty w lince w splocie i wydluzyla sie jakies 2-3cm w porownaniu do oryginalu ktory przejechal conajmniej 300tys km

pozdr

Gość johny_fellow

Mam taką w rezerwie gdyby oryginał mnie zawiódł ale zaczynam się zastanawiać nad jej użyciem.

Na przewodach WN z JC też się przejechałem także i tym razem się nie dziwię.

Gość mrówka 27

Ja też do swojej almerki potrzebowałem w grudniu linkę sprzęgła...na sszczęście w JC nie było, kupiłem oryginał na który musiałem czekać 2 dni bo w WArszawie nigdzie nie było :/ dziwna sprawa .

Zmierzam do tego że mechanik powiedział że nie ma co kupować podróbki czyli JC lub jakiejś "włoszczyzny" bo to wyrzucone pieniądze. Kupiłem oryginał i jestem zadowolony a to przecież najważniejsze.

Wracając do części JC AUTO to niewiele z nich ma coś wspólnego z Japonią, większa część ich to Chiny , Korea albo kto to wie....

no dokladnie, a co do przewodow Wn to ja sie przejechalemna Janmorach, same kable niby angielskie czy amerykanskie ale zaciskane w Polsce, kilka razy mi sie zdarzylo ze objemka zostalana swiecy a kabel WN wyrwal sie z tego i trzebabylo sie bawic w zaciskanie, az w koncu sie wkur... i zalozylem stare nie pamietam nazwy ale jakeis japonskie

[ Dodano: Sob 03 Lut, 2007 15:13 ]

czy ktoś orientuje sie jakiej produkcji sa linki sprzegla firmy YAZUKA- cena w sklepach internetowych 40-50zl ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...