Gość Gumis78 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 o gubieniu ladunku to Ptasko moze sie wypowiedziec ... wprawdzie nie byl wowtenczas kierowca ... ale cud ze nie doszlo do tragedii ... jak rozipal sie zle domkniety bagaznik na narty i jedna pofrunela do tylu ... poza tym prawo wymaga zabezpieczenia ... juz jakis tam prosty pas mam ... ino poki nie mam jakiejs pokrywki na pake to musze kotwy chowac do auta ... w koncu mieszkam w PL :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja wywoziłem jakieś kartony na smietnisko. Było do przejechania chyba ze 3 km. Wrzuciłem na pakę (nie miałem hardtopa), nie wiązałem . Po przejechaniu paruset metrów oczywiście zapomniałem że coś wiozę, no i patrzę w lusterko , a wszystkie kartony fruwają nad paką , ale żaden nie wypadł OT , szwagier mój kiedyś cofał z przyczepą towarową. Tak stał , że w lusterkach jej nie widział , a też zapomniał że ją ma. Jak przydzwonił w rampę ....... Dobrze że nie bylo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 no zgubilo sie co nieco .... raz narta poleciala ale o tym juz gumis wspomnial .... raz mnie przyczepa wyprzedzila z 2m3 drewna a ostatnio regipsy z dachu pofrunely .. na drodze szybkiego ruchu ... ale przegieciem ostatnich dni no moze tygodni to bylo ( skromny jestem ale to bylo mistrzostwo) tu w norge mam do domu taki podjazd ze 30 stopni moze 35 dlugosc ok 50 m i pewnego zimowego poranku podjechalem bo snieg byl swiezy nie wyjezdzony .... zaladowalem co trzeba bylo i odwrot .... nakrecic sie za bardzo nie da wiec wsteczny i ..... tylko troszke za krawedzi wystawilem skrzynke a auto w poslizg silnik off a ja jak na saniach ... w dol bez wspomagania hamulca z rekami zlozonymi do modlitwy( moj wyjad wychodzi na droge osiedlowa ktora jest dosc ruchliwa a sasiad na przeciwko wyjazdu ma gustowny murek z norweskiego shifera( taki ichniejszy kamyczek ) ... no wiec .... a i jeszcze jedno moj wiazd jest z jednej strony ze skaly a z drugiej plot przeswit to jakies 2-3 m ...ale wracajac do meritum .... reczny cala w lewo i kolejna zdrowaska by tylko nic nie wyskoczylo .... no i udalo sie .... ... no moze nie do konca bo saiadowi dwa platikowe kubelki ze smieciami przestawilem o jakies 10 m .... wysiadlem z auta i na kolana .... ze jakis dzieciak nie szedl ... albo co .... ciezko opisac ale naprawde bylem posrany ..... a i z wczoraj .... lusterkiem o moj gustowny plocik ... i co .... lusterko o 180 stopni sie obraca ... wiec cale jest ... mile zaskoczenie bo ten numer w mojej zafirze i vectrze nie przeszedl .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Z tym zjazdem to niezłe musiało być - przeszedłeś na ręczne sterowanie a lusterko muszę sprawdzić , żeby się tak obracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Ja z lusterkiem też miałem przygodę: cofałem Laguną, nową wtedy, i przyhaczyłem o bramę, trzask i przy drzwiach wiszą tylko jakieś kable a reszta w kawałkach. Ale o dziwo, wszystkie kawałki były całe, poskładałem to wszystko do kupy, zatrzaski zaskoczyły i do końca z lusterkiem wszystko ok, nawet ryski nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Nie platal sie ktos z szanownych grupowiczow po Wadowicach dzis ... moje skanerki oczodolowe wylookaly niezidentyfikowana Navare na blachach KR ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Nie platal sie ktos z szanownych grupowiczow po Wadowicach dzis ... moje skanerki oczodolowe wylookaly niezidentyfikowana Navare na blachach KR ????? A propo's .... przyzna sie ktoś do czarnej navary na numerach KLI dzisiaj w Krakowie i potem w okol. MszanyDol.? a wczoraj w Rabce bordowa z zabudowana paka na numerach KNT?... jak nie było to nie było az tu nagle gdzie sie nie obejrzysz to navara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 gumis moze KR 340.. ? heehe. .. bo jesli tak . .to masz przewidzenia .. ja wracam w piatek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ptas ... nie ... na starej numeracji chyba 5 albo 4 -ro cyfrowej ... wsyskie w Wad sa na 3 cyfrowej ... a nastepna bedzie pewnie KWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 bedzie pewnie KWA kwa, kwa... to rządowe chyba będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 prosze mi tu nie kwakac ... bo odczuwam to jako atak na swoja osobe ... uszanowania Pawel Kaczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 prosze mi tu nie kwakac ... bo odczuwam to jako atak na swoja osobe ... upps..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 ptas ... jak by nie leasing to bys mial kolejna fure na blachach KWA :-) ... a mysle ze to nie jest obciach az taki jak miec brata blizniaka :-) jak to kiedys ujela Pani Senyszyn :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 -mozna powiedziec-nomen omen.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 prosze mi tu nie kwakac ... bo odczuwam to jako atak na swoja osobe ... uszanowania Pawel Kaczor Słyszalem , że bliźniacy chcą się przemeldowac do Wadowic . Nie będą musieli płacić po 1 tys za specjalne rejestracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 odgrzeje moj stary watek i wstawie kilka fotek mojej Navy ... niczym sie nie rozni od salonowej SE ale mi sie podoba http://www.navara.wad.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 fajne....cieszy mnie ze nie tylko ja miewam....hm...specyficzny sposob parkowania co do mycia auta...widać twoja Navara wyraznie dała Ci do zrozumienia ze jesli KĄPIELE to TYLKO BŁOTNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 miska (mitsu pajero) mylem od przypadku do przypadku ... raz ze wyjazd z domu do cywilizacji jest jaki jest i nawet w lecie czeste mycie jest nieuzasadnione ... o tyle nowe auteczko ladniej sie prezentuje jak blyszczy ... jednak nie jest mi to pisane ... nie mam zdiecia jak kiedys umylem Navke i nie zdazyla wyschnac jak trzeba bylo do miasta wyruszyc ... takich zaciekow kurzu tom w zyciu nie widzial za to za czasow plaskacza bylo fajnie bo podwozie zawsze bylo czysciutkie ... szorowalo sie po trawce jaka rosnie miedzy koleinami :-) ... gostek z ASO sie zdziwil jak podniosl auto a tu polerka :-) kupilem myjke cisnieniowa i czasem zmywam kilka zbednych kilogramow blota z zawieszenia i progow :-) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 kupilem myjke cisnieniowa i czasem zmywam kilka zbednych kilogramow blota z zawieszenia i progow tylko z okolic paki nie zmywaj....zbetonuje sie błotko do zimy i dociążenie z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Gumis -przyszly kierowca-SUPER!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 jak bede mial chwilke to moze uda mi sie zmontowac tak stronke zeby kazdy navarowiec mogl sobie swoje zdiatka wkleic ... a i mozna by w ten sposob odciazyc forum od ciezkich duzych zdiec ... bo pewnie serwer forum nie jest z gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Dobry pomysł I Gumiś piękne fotki, a to ostatnie najlepsze - następca Kubicy mam nadzieję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 jak bede mial chwilke to moze uda mi sie zmontowac tak stronke zeby kazdy navarowiec mogl sobie swoje zdiatka wkleic ... a i mozna by w ten sposob odciazyc forum od ciezkich duzych zdiec ... bo pewnie serwer forum nie jest z gumy super pomysł :one: :one: :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 navara najlepiej wyglada jak ta błotna na zdjeciach Gumisia. Czysta fajnie wygląda ale w salonie Z iloscia błota trzeba uważać bo się czasami mogą miśki przyczepić i dać MK za 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 gumowy .. to moze zrob miejsce na serwerze u siebie ... dodaj msql i php .. a ja skabinuje jakis skrypcik .. malutki oczywisc ... i galeria bedzie jak ta lala ... pozdro z krainy sniegow ... dzis zaczal sypac snieg ... hehehhe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi