Gość GregMar Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Gumiś galeria jest super Ja również liczę że w niedługim czasie zapełni się fotkami naszych ulubionych aut. Szkoda że na dzień dzisiejszy nie mam co wkleić ale na 100% jak już będę mógł to nic mnie przed tym nie powstrzyma. A teraz reszta forumowiczów niech się zbierze i powrzuca kilka fotek swoich rydwanów: Ika, Andym Ryży i cała reszta wrzucajcie fotki do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Gumiś... ale cosik serwer zdechł , a może domadm wkleił tyle zdjęć, że już serwe nie wytrzymał. [ Dodano: Nie 20 Maj, 2007 19:34 ] No udało się , wkleiłem zdjecia samochodów z podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 wczoraj o 23 sie bawilem serwerem i skonczylo sie na wycieczce do wadowic i recznym restarcie ... chyba jeszcze bede musial pozmieniac roche skrypcik coby oryginaly tez zmniejszal do rozmiarow sensownych bo jak ktos ma slabe lacze to obrazek dzemika ten zimoy to sie troche bedzie ladowal ... swoja droga onkret aparat musi miec ten naz dzemik bo takiej rozdzielczosci to jeszczem na oczy nie widzial w dalszych planach jest dorobienie mozliwosci dodawanai podpisu przez wklejajacego i pogrupowanie w kategoriach ... jak sa jeszcze jakies sugestie to pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Sorry , rzeczywiście trochę za duże te zdjęcie. Następne trochę zmniejszę przed załadowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Eeee tam nie zmniejszajcie takie duże foty są własnie najlwpsze... Przecież to nie wyścigi jak się już fotka ładuje a łącze nie jest zbyt szybkie to tą minutkę mozńa wytrzymać... A im większa fotka, tym lepsze szczegóły i nie trzeba gał wytrzeszczać, by coś się dopatrzeć, tak więc ja jestem za jak największymi fotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ewentualnie mozna by pomyslec nad skrypcikiem ktory bedzie zmniejszal jedna wersje a druga zostawial w oryginale ... i tak bedzie mozna sobie wybrac albo np 800x600 albo full ... pikus do zrobienia bo leci jak miniaturka przez skrypt szybko ... tyle ze niektore moga byc w pionie i system musi rozrozic jaki jest uklad zeby nie rozciagal ... ale da sie zrobic tylko znowu musze godzinke wygrzebac w nocy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No to jest jakiś pomysł Gumiś a przy browarku tą godzinkę jak poskrobiesz i podłubiesz w skrypcie to wiesz moze i Microsoft się zgłosi, wiec może być warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Greg ... dla nich to sie pisze programy po duzej flashce :-) ... a pozniej to juz lepiej nie trzezwiec bo ja sie zobaczy na trzezwo to mozna zawalu dostac :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 do Navara ... mam pytanko wyjechales sam z tego sniegu ? z blokada i czy na zimowkach ? ...miewam podobne klimaty :-) ale nissan jeszcze nie mial okazji sie sprawdzic ... mitsu poleglo z uwagi na leciwe kapcie ... choc w sylwestra 2005/2006 zjechalem i wyjechalem bez problemu a bylo podobnie ... jednak 2 miechy pozniej nawialo w jednym miejscu po maske i cignik :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Spokojnie sam wyjechałem [ Dodano: Pon 21 Maj, 2007 22:16 ] opony nowe zimówki cooper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi