Gość marcos26 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 wlej polsyntetyka 10w40 skoro nie wiesz czym byl silnik zalany ja tak wlasnie zrobilem i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł80 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Dzięki za info właśnie tak zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terano1 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja od nowosci mam zalany silnik M1 0 w 40 mam przejechane 155 tys i na chcwile obecna nie zamierzam zmieniac na inny olej To tylko taka moja mala nic nie znacząca sugestia POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chomik_vet Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Tak na marginesie , dzisiaj kupilem Shell helix 10 W 40 na Burakowskiego Perfect Serwis /JC Jest promocja do 4 litow daja jedna butelke 1l gratis Zaplacilem 116zl Pozdro, Tomek,DVM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcos26 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja od nowosci mam zalany silnik M1 0 w 40 mam przejechane 155 tys i na chcwile obecna nie zamierzam zmieniac na inny olej To tylko taka moja mala nic nie znacząca sugestia POZDRO I bardzo dobrze poniewaz wiesz na czym jezdzisz od poczatku i ciagle jest wszystko ok wiec nie ma co zmieniac na inny olej, ale kolega nie wie na jakim oleju jezdzilo auto do tej pory wiec najbezpieczniej jest wlac polsyntetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terano1 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ale kolega nie wie na jakim oleju jezdzilo auto do tej pory wiec najbezpieczniej jest wlac polsyntetyka. Nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi