Gość DJ One-Way Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam wszystkich mam problem, od jakiegos czasu nie dziala mi wogole elektryczna regulacja lusterek. Joystick po lewej stronie na kokpicie nie reaguje wogole na oba lusterka. Co moze byc przyczyna awarii, moze ktos juz z Was mial taki przypadek? Jakie sa ewentualne koszty naprawy? To jest almerka z 2000 n16. Proszę o pomoc pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 A sprawdzałeś moze w jakim stanie jest bezpiecznik?? Może tam tkwi problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJ One-Way Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Siemano nie sprawdzałem a który to jest bezpiecznik?? jak do tego dojść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 bezpieczniki na ogol opisane sa na pokrywie bezpiecznikow, mozna tez po koleii kazdy wyciagac i sprawdzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 bezpieczniki na ogol opisane sa na pokrywie bezpiecznikow, mozna tez po koleii kazdy wyciagac i sprawdzac To chyba jedyne słuszne wyjście. Wyciagać pojedyńczo bezpieczniki i sprawdzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Bezpiecznik jest opisany jako Mirror albo Door Mirror. W N16 ce jest to bezpiecznik nr 1 10A w skrzynce bezpieczników przy lewej nodze kierowcy pod schowkiem. Na klapce od bezpieczników jest naklejka z opisem - nic prostszego. Nic innego paść nie mogło no chyba, ze joystic zwiera lub nie ma masy. najpierw wymień bezpiecznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJ One-Way Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Dzieki chłopaki za pomoc , to był bezpiecznik także można spokojnie zamknąc temat POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rskorup1 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Pytanko pierwsza wizyta. Czy joystick od lusterek i regulacja ustawienia reflektorow jest podświetlana? Mam nowa Almerke i w nocy nie widać w autku przycisków. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubeusz Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Pytanko pierwsza wizyta.Czy joystick od lusterek i regulacja ustawienia reflektorow jest podświetlana? Mam nowa Almerke i w nocy nie widać w autku przycisków. Proszę o pomoc. AFAIK nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.