Gość driverwrc Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 witam, szukam własciciela primery 2.0 TD najlepiej z 96r. z pompą ZEXEL do zczytania parametrów aby mógł wprowadzic je do swojej. najlepiej z okolic jeleniej góry. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Zapytaj kolegi Andrzej z okolicy Poznania jest - on ma coś takiego na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Mam takie gangreństwo pod maską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek.21 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Czemu gangreństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Robili je tylko ok roku -jak sie sie spieprzy to ciężko kupić uzywke albo chociaż sam sztelwerk w dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek.21 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 sztelwerk to to elektroniczne przy pompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Tak, to na jej czubku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baca Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam ja mam pompę ZEXELA :diabel2: nastawnik dawki paliwa(sztewelek) nowy do tej pompy kosztuje 1400zł.Ewentualnie cała pompa używana http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=147949627 aukcja zakończona ale myślę pompa nie sprzedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek.21 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 a czy pasuje ten sztelwerk od zexela do pompy bosha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baca Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 nie niepasuje ,a masz może od zexela? Mechanik od pomp w Nadarzynie ma dużo nastawników do boscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Jak wiekszość... do zexela bida.. wiem że swojego czasu mieli w Szamotułach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi