competer Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Niestety pani kierowniczka bordowej toyoty tak cofała dzisiaj w nocy, że obtarła mój samochód. Zostawiła do siebie namiar i za to szacunek. Lakiernik ocenił całość i jest wszystko ok oprócz reparaturki tylnego lewego nadkola. Można to gdzieś dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 http://moto.allegro.pl/search.php?string=r...4&country=1 tu masz od p10. Myśle że się nie różni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja obstawiam, że jednak rózni się. oprócz silnika i kilku rzeczy w środku reszta jest inna. Może się mylę, wtedy na allegro nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mas444 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Różni się na 100% Też poszukiwałem reperaturek do W10, jak również progów. Pozostaje chyba szpachla, lub klepanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoover Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Niestety, do W10 nie występują ani reperatury progów ani błotników tylnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Wytnij komuś na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.