VQPower Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 greddy emanage ultimate kupi o jakies 200zl taniej i wystriji fure co do konia. SA kosztuje ok 6000zł a GREDDY ok 2000zł więc troszkę większa jest różnica w cenie... a czy ktos dokladiej sie przygladnal zestawowi jaki kolega chce kupic?? w cene turbo emanage ultimate jest juz wliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 owszem jest.Al to ponoc taki kupowaty.Ja biorę taki http://www.forgedperformance.com/store/pro...=256&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 owszem jest.Al to ponoc taki kupowaty.Ja biorę takihttp://www.forgedperformance.com/store/pro...=256&page=1 ja o tym caly czas mysle. piekna zabawka, pozwala na wycisniecie z silnika ostatnie poty Czyzby greddy dawalo ta stara niebieska puche do swojego turbo zestawu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 To mi się najbardziej podoba w tym ULTTIME: "An Airflow Output Map option even allows for airflow meter elimination. And when used with a wideband A/F Meter, the Air Fuel Target Map can self-tune an Injector base tuning Map, to speed up initial tuning. There are also built-in Boost" PS. nie doradzam tego nikomu bo będe zazdrosny - myślałem że u mnie jako pierwszego to zawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 owszem jest.Al to ponoc taki kupowaty.Ja biorę takihttp://www.forgedperformance.com/store/pro...=256&page=1 Czyzby greddy dawalo ta stara niebieska puche do swojego turbo zestawu?? niestety tak.na poczatku myslalem ze zestaw turbo to zestaw i nic wiecej.jak podochodziły graty to wyszło mnie to 2 razy wiecej niz planowałem.Ale wrazenia mam nadzieję ze beda bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Coobcio - w ramach malego OT powiedz mi czy sadzisz ze E-manage Ultimate jest duzo lepszym rozwiazaniem niz SMT6/7 w przypadku S14a (tak- wiem ze 7emka narazie do tego autka nie pasuje ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 W twoim przypadku to raczej bez znaczenia, twoje ECU z SR20DET w znacznie większym stopniu jak moje jest w stanie wykorzystać wtryski paliwa... Choć z drugiej strony przy SMT6 będziesz skazany na odcinkę paliwa spowodowaną przeładowaniem które występuje przy ok 1,1 bara czasem wcześniej (w zalerzności od tego jak szybko turbo wchodzi na boost). No i za sprawką Ultimate da radę przesunąć odcinkę a na tradycyjnych świnkach ni cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 nic tylko czekac az bedzie TT ,....a reszte bedziemy oceniac dyskutowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Zestaw już zakupiony,teraz tylko ok 4 tygodni czekania.Znowu nie będe spał po nocach...pss... pss...psss..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Zestaw już zakupiony,teraz tylko ok 4 tygodni czekania.Znowu nie będe spał po nocach...pss... pss...psss..! ja do dzis pamietam jak czekalem na swoje greddy. wlosy z glowy rwalem bo sie doczekac nie moglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Są już moje upragnone paczuszki.Wszytko przyszło.W środę jadę już na montaż.Kilka fotek tego co tygryski lubią najbardziej... no i najważniejsza rzecz dająca ok 50 kucy plus pełno rurek,kabelków itd. KOE czeka..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 w pierwszej chwili zdziwil mnie troche widok coolera ale szybko sie ocknalem widze ze wchodzi TT dobrze bo na liscie startowej seryjna moc nie jest mile widziana bede trzymal kciuki i do zobaczenia 1 lipca pozdrawiam ps. o sume za te zabawki strach pytac :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 350z_Greddy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 gentelmani nie rozmawiaja o pieniadzach za***iscie wielkie puchy ma ten wydech.Aiii do zobaczenia w srode [ Dodano: Pon 07 Maj, 2007 20:29 ] wogole tak patrze i widze 2 Innovate'y A/F. Po jednym na strone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Piękne diwajsy, niezmiernie się ciesze że Mi i Kiviemu przyjdzie je montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 a jednak jest emanage ultimate an nie zwykle emanage. tak trzymac i powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ehh tylko pozazdroscic autka i czesci ktore wpadna pod mache powodzenia w montowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ps. o sume za te zabawki strach pytac No i słusznie, męski wóz to i męskie zabawki, tak podsumowując myślę że 3 sztuki ładnych P11 2.0 by za nie wyrwał No od jutra wchodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 350z_Greddy Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 updates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 updates no wlasnie co z nimi? zaczales juz montaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Montaż rozpoczął sie już w środę.Będę mobingował Coobcia by mi lub tu wrzucał fotki z całej operacji... [ Dodano: Pon 14 Maj, 2007 18:45 ] Dwie fotki co sie stało się juz z Zetą.jakość telefoniczna.Ale bedzie lepiej jak na razie jedna strona,ale... Dziś przyszły półośki.W końcu twój samochód jest tak mocny jak najsłabsza jego część.Te półosie są wytrzymałe do 500 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 dzis wpadlem z niezapowiedziana robocza wizyta. wszyscy sa ciekawi czy chlopaki z RP sie nie opie... tylko krzesaja iskry wiec wpadlem z ukrytym aparatem wchodzimy na ostro :!: tak to wyglada od spodu a tak od pupy troche pier.. z tym coolerem :/ sztab informatykow prowadzi obliczenia czy divajsy wydadza :!: :!: :!: :?: :?: :?: co dwie glowy to nie jedna :!: Kuba i Daniel daja rade nie ma lepszych colerow jak z tekturki przed takimi divajsami nawet Dr Coobcio z wrazenia przykleknal :zdziw: i mnogosc rzeczonych frutow a jest tego ze glowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 za***iście, aż miło popatrzeć, powodzenia chłopaki :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Nawt ja tych fotek nie widzialem zajebiowo [ Dodano: Pon 14 Maj, 2007 22:19 ] A co to za piwko na spojlerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 to piwko to sie wytnie sladu nie bedzie. foty swieze ledwie na server wrzucilem i sie dziele. mam nadzieje ze nie bedziesz robil wyrzutow chlopakom bo to chyba moj zywczyk :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Nie ,spoko Ale gdtbyś wpadał tam cżeście i pstrykał fotki to byloby smerfastycznie [ Dodano: Pon 14 Maj, 2007 22:27 ] Nie ,spoko Ale gdybyś wpadał tam częściej i pstrykał fotki to byloby smerfastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi