Coobcio Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No nie mów że żałujesz 9,90 zł za gazetę gdzie na okładce jest auto ,które robiłeś? Tylko i wyłącznie z tego powodu je zakupię... Ciekawe co tam namącili tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Kupować maxi tuning :diabel: Poprosze o skany, bo tu w Irlandii nie ma jak kupic tej gazetki. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kupować maxi tuning :diabel: Poprosze o skany, bo tu w Irlandii nie ma jak kupic tej gazetki. POZDRAWIAM..... a juz o usa nie wspomne :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Widziałem tą gazete w empiku, autko super wyszło na zdjęciach. Alanos kogo to był pomysł żeby tą dupe dać do zdjęć ???? Pacjętka była może nie paskudna ale określić ją mianem brzydkiej to tak jakby sprawić jej komplement. Jednym słowem porażka, autko fajne a "modelka" tragiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Mialy być dwa dzialy z Zeta.jeden z baba(sesja we wroclawiu) a drugi to sam samochod(sesja w Warszawie)A użyli tylko jedno zdjecie z wawy(to piewrsze z tytulem) i reszta z baba do jednego artykułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Wóz dobrze się prezentuje w gazecie, opis trochę dęty, panna przeciętna... PS. jaki czas na bemowie trzasnałeś ?? Fajne Fotki 350Z alanosa: http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=47499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Tam wykręciłem średni czas bo sie ślizgałem i wyszlo 13,47.Ale w toruniu miałem najlepszy czas 13.00 [ Dodano: Wto 25 Wrz, 2007 00:47 ] Takie tam foteczki 1. 2. 3. 4. 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Foty są za***iste Powinny byc w gazecie zamiast tamtych, z tą "d*pą" Sam robiłes ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 WWOOOOOWWW Fotki bombowe :one: :one: dawaj do kalendarza Mógłbys udostepnic w więszkym formacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 JAk będzie wiekszy format to wrzucę.Ja ich nie robilem ribil je czlowiek zwany konopka tudziez ksywa jego kanap4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Katalizatorów się już pozbyłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Alanos, zapodaj te foty do klubowego kalendarza na 2008 rok :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Coobcio to Z-tka ma katalizator ???? Ile na oko można KM uzyskac po jego wywaleniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Kiedyś posiadała dwa katy... teraz to nie mam pojęcia, Co do tego jaki przyrost one przyniosą to wszytko zależy od doładowania ale myślę że jest to przedział 15-100KM dla doładowania z przedziału 0,3 - 1bar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 jak mialo doladowanie 5 psi i mial katy to bylo 345 km a bez katów 360.Teraz ma 8 psi i ma 415 kucy oczywiscie bez katów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Orientuje się ktoś czy te wersje ze stanów co maja 306 KM to mają katy ?? Jeśli nie mają to po wywaleniu ich pewnie by miały coś ok. 315 KM ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Orientuje się ktoś czy te wersje ze stanów co maja 306 KM to majś katy ??Jeśli nie mają to po wywaleniu ich pewnie by miały coś ok. 315 KM ??? chyba nie 306 a 313.Wszytskie auta jakie teraz produkuja maja katy, a USA jest uczulona na ekologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Alanos gdzie kupiłeś tą nakładke do przedniego zderzaka i ile Cię to kosztowało ?? Bo chce kupić taką samą Daj znać na gg 2417184 lub mail brasil@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 info juz ci poslalem na priv. Jego mała wersja jest teraz w styczniowym Maxituningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamikaze Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 oooł Zdjęcia na polifarbie też tam czasem wpadam porobić foty jest tam za***isty klimat ale jakoś mi tak nie wychodzą Hah jak chcesz zdjęcie ironie to postaw mojego nx'a obok to by dosyć komicznie wyglądało mam pytanko skąd takie oświetlenie do zdjęć ? chętnie bym też kiedyś sie tak pobawił Pozdrowienia dla kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Fotograf używał dwóch fleszy stad te ciekawe efekty Jakby ktoś jeszcze nie widział tudzież nie kupił... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Czekamy na nowy wykresik A tak pozatym nie ma jak Szybki i wściekły Nissan na okładce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 (edytowane) Dech zapiera.... kupiłem, mam...co poczytać Mam jednak plany dalej powalczyć o osiągi z Primerką w rodzaju BTCC. Ale kasa i klasa nie ta Pozdrawiam Edytowane 5 Maja 2010 przez xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiw Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Wczoraj kupiłem GT i auto naprawdę robi wrażenie! Z na punkcie mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 (edytowane) Rewelacja ,jak wypal ten spot to musisz mnie przewieść Pozdro Edytowane 5 Maja 2010 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi