Gość lord_metal Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witam prawdopodobnie poszła mi pompa paliwowa. Za ile dostane nowa ew. od jakiego modelu będzie pasowała?? Prosze o szybka odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lord_metal Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 1,8 benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 jesli turbo i bedziesz palnowal dlubac w tym silniku to proponuje walbro Cena 400zl ale ma potencjal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodi62 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam mam nissana bluebirda combi 1990 2.0 pelen wtrysk mam problem silnik odpali na 3 sekundy i gasnie na lpg pracuje normalnie w czym problem tkwi wymienilem pompe pal i to samo. Moze ktos mial podobne problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 1,8 benzyna Mam na sklepie nówkę marki KYOSAN w cenie 278 zł.Jak coś zapraszam na PW Symbole NIPPARTS -> J1601002 NISSAN -> 17010-D1625 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.