Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Łańcuchy na koła

Gość Polak

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Gość mrówka 27

Jeśli chcesz tanie, to kup sobie w markecie np.Sellgrosie, koszt takich łańcuszków to około 40zl. Nie wiem jak się spisują , ale sam takie posiadam od 3 lat. Będąc w górach nigdy ich nie używałem(może i na szczęście) , o ile pamiętam to firmy TOYA chyba jakaś chińszczyzna, szczerze mówiąc słyszałem opinnie że takimi "tanimi" łańcuszkami można sobie nieźle uszkodzić lakier, w razie gdyby się odpieły bądź poluzowały. Nie wiem ile w tym prawdy. Pozdrawiam. :)

słyszałem opinnie że takimi "tanimi" łańcuszkami można sobie nieźle uszkodzić lakier, w razie gdyby się odpieły bądź poluzowały. Nie wiem ile w tym prawdy.

nie jest tak żle z tymi łańcuchami jezdziłem na nich , można na nich jeżdzić tylko bez wariacji,i warto sprawdzić po ujechani paru metrów naciąg i powinno wszystko grać

Posuwam Almera N15

:diabel: :diabel: sory ale nie wytrzymałem

Powiem tak, z doświadczenia wiem ze tanich łańcuchów już nigdy nie kupie, zwykła tandeta,przejechałem może z 5 km i szczelił tak że mi po masce poleciał .Odradzam tanioche,lepiej dołożyć więcej i ma sie lapszej jakości i na dłużej będą

Nie kupuj wogóle, ja nie wiem po co są te łancuchy. Byłem ostatnio w górach i nie było takiej górki pod którą bym nie wjechał, a śniezek pruszył cały czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...