Gość akira Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Mam pytanie nie wiecie czy są wymienne gałki w wachaczach, czy trzeba wymieniac cały wachacz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Poczytaj temat: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13830 Są różne szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tofik Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 ja mam lewa do sprzedania 1175066 gg nówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 gałki ?? chodzi ci o sworzeń wachacza łaczący wahacz z zwrotnica ?? jest wymnienny. sciagasz wachacz odkrecaja z go z 2 tulei, odkrecasz sworzeń z zwrotnicy, nastepnei ze sworzna z gornej czesci siagasz zawleczkę zabezpieczająca a potem napie@#$!@#!$% w sworzeń młotkiem az wyjdzie. z kolei z nowym jest bajka bo wchodzi ciasno i bez wiekszego oporu . wymiana zajeła mi 15 min nie liczac odkrecenia i przykrecenia koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Chłopie Micra to nie Suzuki i nie musisz całego wahacza wymieniać, tutaj wszystko jest rozbieralne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 w k10 tez jest wymienny, kiedys czytalem na forum ze ktos wymienil same sworznie na wachaczach i potem mu wypadly (podczas jazdy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 skoro tak bylo to znaczy ze: wbijał na hama sworznie badz co badz nie zabezpieczył ich albo kto wie co jeszcze.. ja osobiscie wymienialem sworzen nigdy przedtem tego nie robiąc i jakos nic sie nie dzieje. aha i chciałbym z miejsca zaprzeczyć legendzie ze w k11 sworznei wachacza są WPRSOWYWANE na stałe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ja potrzebuje wymienic gume na drugim koncu wahacza bo mi sie wurobila i mam luzy na wahaczu przez to .... ma ktos taka gume ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 tedgum.pl na 4cars.pl tez mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.