Gość 77Polo Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam . Jestem po zalogowaniu i od razu chcialbym na goraco postawic Wam Klubowiczom pytanie . Kupilem 17 stycznia Almerke N-16 z2006 roku ale niestety bez radia,ludzie chcacy sprzedac radioottwarzacze na Alegro nie chca sprzedawac na aukcjach tylko poza nimi. Doradzcie mi ;gdzie jakie.imam kupis radio bo orginalne fabryczne u Sobczyka w Katowicach zapodali mi cene 2300 zeta [szok]Kto moze mi w jakikolwiek sposob pomoc . Zgory DZIEKUJE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Witaj nowy Co do radyjka masz dwa wyjscia; kupic oryginał gdzies np. na alegro, lub kupic ramke maskujaca (jezeli takiej nie masz) i normalne radyjko gdzies w sklepie, zamontowac i wsio bedzie grało. Na szybko cos takiego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=163158457 ale z tego co widze jest to starsze radyjko, a Ty masz klamerke z 2006, wiec musisz szukac nowszego.... (jak znajde zdjecie to wkleje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 77Polo Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Nigdzie w sprzedazy na Alegro nie ma radioodtwarzaczy zCD tylko kaseciaki .Moze ktos wie dlaczego?Barrtek nie wiesz czy na giełdzie elektronicznej w Sosnowcu Milowicach nie znajde jakiegos fabrycznego ,bo szczerze nie chce kupowac innego niz fabryczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 a czemu nie chcesz innego radyjka niż fabryczne?? ogólnie wiadomo ze to co daje fabryka nie jest zbyt wyrafinowane (koszty) za ta sama kasę można mieć lepsze firmowe radyjko, ale może dzięki temu ktoś nie zadowolony z oryginału będzie chciał sprzedać fabryczne ,wiec życzę powodzenia w poszukiwaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 77Polo, Szczerze Ci powiem ze nie wiem czy w Sosonowcu dostaniesz, wydaje misie ze łatwiej bedzie na giełdzie w Gliwicach..., szukaj radyjka z modeli od 2003 poniewaz montowane były Clariony jak sie nie myle i całkiem ładnie to gra, wyglada tez duzo lepiej [ Dodano: Pią 09 Lut, 2007 23:01 ] Rozumiem ze nie masz radyjka w ogole...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 kaseciaków było poprostu więcej.Pamiętaj ,że radio które kupisz musi mieć żółte podświetlenie i 4 cyfrowy kod bo oryinał jest spięty z immobiliserem.Możesz też kupić rozkodowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.