Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

spawanie a koniecznosc rozkodowania radia i in.

woro_woro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Puscil mi spaw w ukladzie wydechowym, przed tlumikiem. Mechanik chce mi to zespawac, ale nie chce demontowac czesci, tylko odlaczyc aku i spawac na zywca. Czy wplynie to na koniecznosc rozkodowania radia, moze komputera, NATS? Czy ten kod to ten dolaczony do kluczykow razem z homologacja wlasciwosci radiowych kluczyka? Jak sie to pozniej rozkodowuje?

--

Woro_woro

Na komputer i NATS to na pewno nie wpłynie. Co do radia to różnie bywa. Są takie, że po odłączeniu aku trzymają stacje w pamięci, a są też takie, że jeśli je wyłączysz przed odłączeniem aku, to nawet nie poproszą o kod.

Na komputer i NATS to na pewno nie wpłynie. Co do radia to różnie bywa. Są takie, że po odłączeniu aku trzymają stacje w pamięci, a są też takie, że jeśli je wyłączysz przed odłączeniem aku, to nawet nie poproszą o kod.

Sorry - zapomnialem dodac. WP11.144 radio standardowe wbudowane w deske rozdzielcza. Wiem, ze w jakis sposob jest ono sprzezone z NATS. Jak bedzie w tym przypadku?

Pozdrawiam,

--

Woro_woro

ja trzy dni temu odpiąłem akumulator i.... od trzech dni nie mam radia :/ prosi o kod - wklepuje, po czym odlicza 59min. i znowu prosi o kod :zdziw: - kłopoty wiszą w powietrzu - niby mam oryginalną kartę z kodem, ale chyba w międzyczasie radio ktoś podmienił :036:

Nic się nie stanie

Faktycznie - nic sie nie stalo. Godzina tez ta sama :) Dzieki.

Pozdrawiam,

--

Woro_woro

ja trzy dni temu odpiąłem akumulator i.... od trzech dni nie mam radia :/ prosi o kod - wklepuje, po czym odlicza 59min. i znowu prosi o kod :zdziw: - kłopoty wiszą w powietrzu - niby mam oryginalną kartę z kodem, ale chyba w międzyczasie radio ktoś podmienił :036:

Ja też się z tym radiem fabrycznym cackałem kilka ładnych dni. Za odkodowanie krzyczęli od 50 pln wzwyż :zdziw: . Wkońcu dorosłem do decyzji o pozbyciu się go - co zresztą wyszło mi na dobre, bo kupiłem Brand New Clariona :diabel2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...