woro_woro Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam, Puscil mi spaw w ukladzie wydechowym, przed tlumikiem. Mechanik chce mi to zespawac, ale nie chce demontowac czesci, tylko odlaczyc aku i spawac na zywca. Czy wplynie to na koniecznosc rozkodowania radia, moze komputera, NATS? Czy ten kod to ten dolaczony do kluczykow razem z homologacja wlasciwosci radiowych kluczyka? Jak sie to pozniej rozkodowuje? -- Woro_woro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Na komputer i NATS to na pewno nie wpłynie. Co do radia to różnie bywa. Są takie, że po odłączeniu aku trzymają stacje w pamięci, a są też takie, że jeśli je wyłączysz przed odłączeniem aku, to nawet nie poproszą o kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woro_woro Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Na komputer i NATS to na pewno nie wpłynie. Co do radia to różnie bywa. Są takie, że po odłączeniu aku trzymają stacje w pamięci, a są też takie, że jeśli je wyłączysz przed odłączeniem aku, to nawet nie poproszą o kod. Sorry - zapomnialem dodac. WP11.144 radio standardowe wbudowane w deske rozdzielcza. Wiem, ze w jakis sposob jest ono sprzezone z NATS. Jak bedzie w tym przypadku? Pozdrawiam, -- Woro_woro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Jak bedzie w tym przypadku? Nic się nie stanie. Prawdopodobnie tylko zegarek się wyzeruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lokys Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 ja trzy dni temu odpiąłem akumulator i.... od trzech dni nie mam radia :/ prosi o kod - wklepuje, po czym odlicza 59min. i znowu prosi o kod :zdziw: - kłopoty wiszą w powietrzu - niby mam oryginalną kartę z kodem, ale chyba w międzyczasie radio ktoś podmienił :036: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woro_woro Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Nic się nie stanie Faktycznie - nic sie nie stalo. Godzina tez ta sama Dzieki. Pozdrawiam, -- Woro_woro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 ja trzy dni temu odpiąłem akumulator i.... od trzech dni nie mam radia :/ prosi o kod - wklepuje, po czym odlicza 59min. i znowu prosi o kod :zdziw: - kłopoty wiszą w powietrzu - niby mam oryginalną kartę z kodem, ale chyba w międzyczasie radio ktoś podmienił :036: Ja też się z tym radiem fabrycznym cackałem kilka ładnych dni. Za odkodowanie krzyczęli od 50 pln wzwyż :zdziw: . Wkońcu dorosłem do decyzji o pozbyciu się go - co zresztą wyszło mi na dobre, bo kupiłem Brand New Clariona :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.