Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Gdzie na necie kupic zestaw pokrowcow do N15 sedan '97

Gość farral
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Niedawno zakupilem Almerke N15 1.4 '97. Niestety siedzenie kierowcy jest strasznie starte, wyglada jakby je ktos papierem sciernym czyscil. Poszukuje jakis pokrowcow, podobno welurowe sa bardzo dobre, ale najlepiej gdyby byly szyte na wymiar, zeby idealnie pasowaly. Zadnych stuningowanych, najlepiej gdyby jak najbardziej przypominaly te oryginalne. Znalazlem kilka aukcji na allegro oraz sklep www.pokrowce.com.pl jednak wszedzie podaja ze maja rozmiary do Almery po 2000 roku. Bylbym sklonny zaryzykowac i kupic takie, jednak wole sie najpierw spytac czy ktos czasami nie probował juz zakladac takich. Czy siedzenia z przed 2000 roku i po roznia sie? Bylbym wdzieczny za pomoc.

Siedzenia sa bez bocznych poduszek

Pozdrawiam

farral

przed 2000 i po na 100% są inne !!

Ja kupilem na gieldzie wrocławskiej takie uniwersalne ze "smokiem" (a'la tuning). Mam je juz pol roku i jak narazie nie narzekam. Widzialem ze na allegro ich sporo..

No cóż moge polecić zakład w którym zamówiłem pokrowce na rozmiar ,

- duży wybór materiałów i kolorów

Niepamiętam całego adresu ale na allegro . - osoba podpisywała sie

,,Ekruszyna .. (temat pokrowce itd.)

Miałem problem z dobraniem kpl.do vana bez dwóch zdań ...super i materiał i

wykonanie 2 lata i niema śladów zużycia . W dobrej cenie

- nie wspomne że bardzo profesionalny kontakt .

Sprawdz. :one:

nie obraźcie się, ale dla mnie pokrowce to jest szczyt wieśniactwa. Może kiedyś w polonezach i dużych fiatach, to było coś.

Jak masz zniszczoną tapicerkę to po prostu wymień obicie. Jedden fotel z robocizną kosztuje 200 zł. Wiec wywalenia kasy na pokrowce jest bez sensu. Bo jak będziesz kiedyś sprzedawał auto, to nikt takiego z wytartym siedzeniem nie kupi, bo nie wiadomo ile ma najechane.

Moja nyska ma 201 tysięcy na liczniku i stan tapuicerki jest jak nowa. Tak wiec swoja droga zastanawiam jak mozna az tak zniszczyc tapicerke.

Masz linka POKROWCE NA MIARE

zakupiłeś te pokrowce?? jak tak to co o nich sadzisz? musze cos kupić bo siedzisko kierowcy nie pociągnie juz długo ,a nie chce mieć dziury :(

Tych akurat nie kupowałem ale wygladają całkiem OK.

A wiec tak:

MI$ - Dzieki, ale wlasnie nie chce zadnych smokow, chce zwykle stonowane bez zadnego ala tuning

brando - nie moge znaleźć uzytkownika "ekruszyna" na allegro :(

kuchar - dzieki, skontaktuje sie z nimi i dowiem sie co i jak

saki - chyba troche przesadziles. Wydaje mi sie, ze dobry pokrowiec wyglada lepiej niz siedzenie, ktore wytarte jest do tego stopnia, ze gabka jest na wierzchu. Jedynie co mogloby pomoc w tym przypadku to wymiana calego siedzenia. A jak bede sprzedawal samochod to razem z tymi pokrowcami i pewnie nikt nie zauwazy, ze to sa pokrowce jesli oczywiscie beda dobrej jakosci a nie kawalek szmaty. Swoja droga w nysce tapicerka na siedzeniu jest chyba calkiem innego rodzaju i trudniej ja zetrzeć. Co do wymiany obicia to moze byc problem, bo mieszkam w Irlandii, a tutaj takie praktyki nie sa na porzadku dziennym. Szewc to tez tutaj zadkosc. Po prostu jak sie cos zepsuje to kupuje sie nowe a nie naprawia. Nie wiedzialbym nawet gdzie szukac takiego "warsztatu" a cena naprawy oscylowalaby pewnie w granicach nowego siedzenia bo bylaby to pewnie niestandardowa usluga.

Pozdrawiam i dzieki

A wiec tak:

MI$ - Dzieki, ale wlasnie nie chce zadnych smokow, chce zwykle stonowane bez zadnego ala tuning

brando - nie moge znaleźć uzytkownika "ekruszyna" na allegro :(

kuchar - dzieki, skontaktuje sie z nimi i dowiem sie co i jak

saki - chyba troche przesadziles. (...)A jak bede sprzedawal samochod to razem z tymi pokrowcami i pewnie nikt nie zauwazy, ze to sa pokrowce jesli oczywiscie beda dobrej jakosci a nie kawalek szmaty.

Pozdrawiam i dzieki

Naprawdę wierzysz w to, że ktoś kupuje samochód i nie zajrzy pod pokrowiec? Chociaż możesz mieć rację. Sprzedawałem hondę z wypalonym do połowy siedzeniem od fajka. Komisant założył żółte pokrowce po 9 zł z leader price i sprzedał :D

Niewiem jak wy ale ja mam fajne szyte na miare pokrowce .

- i nie dlatego że mam taki kaprys ale profilaktyka ....

mam dwie wspaniałe dziewczynki 3 latke i 5 latke

jeśli wiecie co potrafią zrobić dzieci z siedzeniami ...

A ze ktoś z formułowiczów uważa że to ,,wiocha ,,

No coż , jeśli ,,wiocha z klasą ,, to ja jestem wieśniak i tyle

A inną żeczą jest że dokupienie fotela /li nowych to może być niebagatelna cena

Postaram sie podać adres do firmy gdzie miałem radość zrobić zakup.

Pozdrawiam . ;):D

[ Dodano: Sro 14 Lut, 2007 13:06 ]

To chyba ten adres ale prosze o sprawdzenie .:

ewa0124@op.pl

daj spokuj jesli masz zniszczone tylko siedzenie kierowcy zmień cały fotel na nowy,pełno jest almer na częsci ...tylko dobrac tapicerke i masz oryginał....a cena mysle nie przekroczy 2oo zeta

!