Gość justa Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 witam obejrzalam dzis micre k11 1,3 16v z 95 r ledwo co przywieziona ma 186tys km koles chce za nia 5tys zl plus koszty rejestracji c po za tym auto sprawia wrazenie nie uderzonego i ma tylko pekniety kolektor wydechowy czy ta cena jest przystepna czy nie ?? pozdrawiam justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 jakie wyposażenie ? czy jest książka serwisowa ? jeśli golas to lepiej sobie darować, w podobnych pieniądzach można kupić lepiej wyposażony model jeśli jesteś poważnie zainteresowana to pogadaj z gościem, żeby wybrać się na przegląd do ASO/znajomego mechanika, sprawdzić czy wszystko ok z silnikiem oraz co trzeba wymienić w najbliższym czasie i wtedy dokonaj wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justa Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 a wiec tak jest : wspomaganie, centralny, elektryczne szyby, halogeny,ABS ,tarcze hamulcowena 4ech kolach, z tylu spoilerek niby jakas usportowiona obawiam sie tylko ze dlugo stala i trzeba bedzie zmieniac lozyska w kolach silnik jak na ten przebieg elegancki suchy nie myty a ksiazka jest ale z wpisami do 2000 roku prawdobodobnie miala dwoch wlascicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ooo to pewnie SuperS , chociaż ten rocznik to już raczej SR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 bierz te Micre jak jest rzeczywiscie w porzadku bo sie oplaca, 5 tys to dobra cena, a juz zdecydowanie dobra za te wersje, nawet jak trza bedzie wyminic kolektor to za 50 zloty mozna go nawet nabyc , tez mam pekniety . jeśli golas to lepiej sobie darować, w podobnych pieniądzach można kupić lepiej wyposażony model totalnie nie masz racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 totalnie nie masz racji 97 rok, 1.3 wszystko razem z klimą, z Włoch, cena 7200 do rejestracji, do polakierowania oba zderzaki (wiadomo jak włosi jeżdżą, jednak auto bez dużych kolizji - córka blacharza więc tatuś był na oględzinach)... dużo ? i to kupione było 2 miesiące temu koleś mówił, że ściągnął takich 6, wszystkie z podobnych lat w takim wyposażeniu i cena zależna od przebiegu (ta miała ok 170 tys z wpisami do 2005 roku gdzies na poziomie 140-150 tys km, z przebiegiem około 120 tys chciał 8500 zł, znaczy się już sprzedał, ta którą koleżanka kupiła była ostatnia) może to była okazja ale okazji trzeba szukać justa, z takim wyposażeniem to sprawdź tylko czy nie ma jakichś ukrytych wad, jesli wszystko ok to autko jak najbardziej warte swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BATATY10 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 hello zaczne od tego ze sam jestem szczesliwym posiadaczem takiej micry...mowi sie ze "maly ale wariat" doskonale to powiedzenie pasuje do tego modelu!!!jezdzi sie zaje.......!!!do wyprzedzania i parkowania w miescie nie trzeba nic innego...moj malec pali mi okolo 6,5l/100km ale to chyba dlatego ze mam stozek i strumiennice zanim kupisz to auto jedz na diagnostyke!!!to bardzo duzo pomaga!!!ja zyskalem 1400 zl bo bylo troszke do zrobienia i sprzedajacy wogole sie nie znal...ja podalem cene a on tylko przytaknal jesli chodzi o kolektor to sie nie wypowiadam bo u mnie jest ok...i nie wiem jak wyglada sytuacja jesli chodzi o kupno...CENA...hmm...chyba ok?ja kupilem swoja za 4000(chcial 5400) i byla juz zarejestrowana..reasumujac WARTO KUPIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Kup to auto. Ja rok temu kupiłem z takim samym wyposazeniem plus klimatyzacja za 5000zł. Moja ma najechane 300tys km. Jej historia jest taka ze na poczatku była uderzona z przodu. Rozbitą ktos przyprowadził do kraju i zrobił po kosztach, bo brakuje juz ABS i poduszki powietrznej. Pozniej jezdziła na Nauce Jazdy. Kupując auto oczywiscie znałem jego historie, ale jakos sie tym nie przejąłem bo przede mna jezdził nim mój kumpel i była bezawaryjna (jest do tej pory). Takze Polecam MICRUSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Dokładnie, micra 1.3 jest zajefajna Wiadomo zawsze coś do wymiany z podstawowych zużywających się części może się trafić, ale to normalka. Moje też było pukane z przodu , ale i tak bym je kupił drugi raz Tym bardziej że jest całkiem nieźle wyposażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 oleś mówił, że ściągnął takich 6, wszystkie z podobnych lat w takim wyposażeniu i cena zależna od przebiegu (ta miała ok 170 tys z wpisami do 2005 roku gdzies na poziomie 140-150 tys km, z przebiegiem około 120 tys chciał 8500 zł, znaczy się już sprzedał, ta którą koleżanka kupiła była ostatnia) no ale tu podajesz przyklad nie w podobnych pieniadzach bo jednak ze 3 tys roznicy wyjdzie, a wiec 60 procent z 5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ledwo co przywiezionama 186tys km koles chce za nia 5tys zl plus koszty rejestracji Znaczy co, opłaty celne itp itd? Jeśli dalej są takie wysokie jak kiedyś, to chyba jednak jest za droga... Ale jeśli oprócz tego co napisałaś jest to wersja 5D to z całą pewnością mogę polecić takie auto . Acha, gdyby coś było nie tak z rozrządem, to nie daj się przekonać, że tylko pasek do wymiany, bo w micrach jest łańcuch i to trochę droższa impreza niż z paskiem. Przy tym przebiegu warto to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Domiss ja jezdze na pierwszym łancuchu. Nigdy nie był wymieniany i nawet go nie słychac. Czyli chyba jest jeszcze dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Nie pisałem, że rozrząd jest do wymiany, ale żeby to sprawdzić, a jeśli się okaże, że jest do wymiany, to nie bagatelizować, że to 100-200 zł. Łańcuch rozrządu jest liczony na właśnie jakieś 300 tkm, ale zdarza się, że trzeba go wymieniać po 60 tkm (zobacz temat o rozrządzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justa Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 a wiec tak udalo sie zejsc z cena do 4.5 tys zl plus oplaty, kolektor koles wymieni bo byl pekniety, powinnam sie cieszyc a czy bede usmiechnieta z zakupu to czas pokaze, chlopak ma mitsubishi colta i jak dotad nie narzeka moze i bedzie tak w moim przypadku pozdrawiam justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martinez Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam. Ja pod koniec zeszlego roku kupilem micre 1,3 super s (wszystkie mozliwe dodatki: ABS, wspomaganie, tarcze tył, elektryczne szybki, uchylne tylne okienka itd). Zaplacilem za nia 5000zl do opłat z przebiegiem 154tys km, 94r. Do dzis zrobilem nia juz 7 tys km i jedyne co wymienilem to plyny i filtry (standard) i ostatnio mysialem przyspawac mocowanie oslony katalizatora bo jeden zaczep puscil i blacha brzeczala. Swietny wybor auta, slyszalem juz od wielu ludzi ze to "babskie" auto ale ja sie z nimi nie zgadzam bo wystarczy krotki przejazd przez miasto i panowie w golfach i astrach bledna jak zostawia ich w tyle takie "babskie" malenstwo Gratuluje wyboru i zycze szerokosci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 udalo sie zejsc z cena (...) kolektor koles wymieni I o to chodziło. Tak trzymaj dalej i oby autko dobrze się sprawowało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piterek79 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 hej, pomozecie mi wycenic moją micre, ubezpieczyciel twierdzi ze w katalogu ma 5000 zl za taki model i wiaze sie z tym wieksze ubezpieczenie, a ja bym za nią 2000 nie dal, micra 1.3 k11, 1993 r. , 260 tys. , powypadkowa (ostra czolówka, wyklepana i wyciagnieta), blacha sie trzyma i lakier tez, patrzylem na roznych serwisach samochodowych ale z takim przebiegienm to nie znalazlem, a tak przy okazji to do ilu ona moze pojezdzic?? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 bardzo skromniutkie te dane które podałeś :/ silniczek 1,3 w mikrusie to fajna sprawa ale jeśli jest to autko po wypadkowe to może jeździć 5 lat bez awari a może stanąć po tygodniu regóły niema :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piterek79 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 a ile taka moze kosztowac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ja mam taką micre to z gazem za 6 tyś mam kupca. A bez gazu to koło 5 tyś, tyle że jak wypadkowa to powinno zejsć z ceny troche. To zalezy od wielu czynników, przebieg, stan wizualny stan silnika Widze że przebieg duży to powinno za 4 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Dokręć jeszcze ze 100 tys i idź się kłócić Widać ładnie musi być zrobiona, że na tyle ją wyceniają A poza tym to przecież jednak nissan A co do tego ile będzie jeździć, za ile wlejesz za tyle pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi