Gość bullitt Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 sprzęgło mocy Ci raczej nie doda bo nie do tego służy, jedynie pomoże przenieść tą moc na koła i o to chodzi z odzyskaniem mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majchrzok Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 no tez mi sie tak wydaje:) heh a wlasnie jak juz o sprzeglo chodzi to czy kupic takie jakies kompletne na allegro za ok 300zł czy wyżulic troche wiecej kasy i kupic troche drozsze, ale czy sie oplaca. odp pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruppp Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Szczerze to chyba bym sie podpial do tematu kupilem primere gt 150km jakies mieiac temu i tak szczerze oczekiwalem czegos wiecej. na maxa to nie sprawdzilem jesj ale nie wydaje mi sie zeby 200 poszla jechalem 180 i naprawde juz ledwo ledwo przyspieszal. Aha i robilem autodiagnostyke ostatnio nie wyswietlilo bledow, przeplywomierz wyczyszczony. rece opadaja. Eh zapomnialem dodac ze na gazie jezdze gdzies wyczytalem ze to nie w tym rzecz bo mam sekwencje i podobno moc jest taka sam a jak na pb. sam juz nie wiem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 sprawdź ją na benzynie, a co do gazu to jak będzie różnica w mocach dosyć wyraźnie odczuwalna, to może nawet nie jest skalibrowany gaz tak jak powinien być, wystarczy wtedy jechać do jakiegoś dobrego warsztatu gazowego, skalibrują instalke i ustawią mape gazu i będzie chulał jak na benzynie, różnica jakaś będzie ale minimalna, jednak najpierw sprawdź jak jeździ na benzynie bo póki co nie wiadomo czy wina jest po stronie gazu czy samego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruppp Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 poprobuje troszke na benzie ale chyba nie za duzo bo cos ceny nie chca spadac w dol Napisze moje spostrzezenia. btw dostalem ostatnio jakiegos maila z forum mitsumaniakow i jakas akcja zeby nie tankowac na orlenie i lotosie slyszal ktos o tym juz? bo moze bede sie powtarzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi