Gość baranec Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam, Czy wie moze Ktoś jak mocowany jest amortyzator w almarach N16 (2,2 Di) 2000 rok? Chodzi o górne mocowanie amortyzatora prawy przód. czy są jedynie poduszki gumowe czy także łożysko? Czy wiadomo ile taki zetsaw naprawczy kosztuje? (usługa wiadomo różnie...) Uprzejmie proszę o pomoc. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 to moze nie pisz w osobnym temacie bo ktos bedzie szukal odpowiedzi i juz jej tam nie znajdzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baranec Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 uuupsss.. :/ pozdrawiam, MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Czy wie moze Ktoś jak mocowany jest amortyzator w almarach N16 (2,2 Di) 2000 rok? Chodzi o górne mocowanie amortyzatora prawy przód. czy są jedynie poduszki gumowe czy także łożysko? Jest trochę elementów, a łożysko typu ślizgowego. Zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baranec Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Dziekuje , to rzeczywiście musi kosztować 200 zł - to sie dowiedziałem (nawet sama obejma i gumowe elementy do zmontowania...). Choc liczyłem na wymiane tylko poduszki ale z tego co sie dowiedziałem samej wymienic nie można. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.