Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

QuickShitf do N16

Gość Kubeusz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Utnij sobie jak masz za długa :D

Cycki se utnij! :P:D

No za cholere nie moge sie przyzwyczaic do tej wajchy. A jezdze klamerka od przeszlo 2 m-cy. Z QSem duzo szybciej i wygodniej IMO sie jezdzi.

Nikt nie slyszal o takim dinksie do N16?

[ Dodano: Czw 15 Lut, 2007 15:01 ]

Utnij sobie jak masz za długa :D

Ale on chce quickshifta a nie quickshita :mikolaj:

O toto! :D

Nie no serio sobie utnij. ja mam klamerke i 1 raz cos takiego slysze a szukam na biezaco nowych bajerow do mojego nismo. kilka miechow temu jak wymienialem sobie galke zmiany biegow i mieszek to sobie ucialem drazek brzeszczotem - 5cm :-) i teraz jest gitara:)

Nie no serio sobie utnij. ja mam klamerke i 1 raz cos takiego slysze a szukam na biezaco nowych bajerow do mojego nismo. kilka miechow temu jak wymienialem sobie galke zmiany biegow i mieszek to sobie ucialem drazek brzeszczotem - 5cm :-) i teraz jest gitara:)
Jezdzilem corolka E11 i do niej udalo mi sie wyszukac taki gadzecik. Super sprawa :) Jezeli sa do corolki to i do klamerki powinno sie dac wygrzebac ;)

Skracanie dlugosci mnie nie interesuje, trenowalem temat :) Nie o to chodzi.

Sam lewarek w QS jest niewiele krotszy, natomiast jego mocowanie jest znacznie glebsze, co pozwala na znaczne skrocenie skoku (pod koszykiem wiecej lewarka wystaje).

[ Dodano: Pią 16 Lut, 2007 09:02 ]

kup sobie qs od sentry b15 i po sprawie

Pasuje, testowales?

nie w tym ta sztuka polega... lewarek ma pozostać na swoim seryjnym miejscu ew można go nieco podnieść do góry coby bliższa była jego odległość do kierownicy to raz a dwa chodzi żeby zredukować skok lewarka, u siebie coś takiego zrobiłem, pare fotek tego masz tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...486&start=0 (w pierwszym poście - poczekaj aż się fotki załadują)

... a dwa chodzi żeby zredukować skok lewarka,

I o to wlasnie chodzi :D

... u siebie coś takiego zrobiłem, pare fotek tego masz tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...486&start=0 (w pierwszym poście - poczekaj aż się fotki załadują)

Jezeli moje poszukiwania oryginalu spelzna na niczym, sprobiuje sam sie tym zajac - korzystajac z Twoich zdjec ofkors :)

THX

[ Dodano: Pią 16 Lut, 2007 09:20 ]

b15=n-16 z innymi lampami

Jasne :) Wlasnie wikipedia mnie do-uswiadomila ;)