Gość Kubeusz Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam, Nie wiecie moze gdzie mozna dostac quikshifta do N16? Trace juz cierpliwosc przez ta dluga wajche w serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Utnij sobie jak masz za długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Utnij sobie jak masz za długa Ale on chce quickshifta a nie quickshita :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubeusz Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Utnij sobie jak masz za długa Cycki se utnij! No za cholere nie moge sie przyzwyczaic do tej wajchy. A jezdze klamerka od przeszlo 2 m-cy. Z QSem duzo szybciej i wygodniej IMO sie jezdzi. Nikt nie slyszal o takim dinksie do N16? [ Dodano: Czw 15 Lut, 2007 15:01 ] Utnij sobie jak masz za długa Ale on chce quickshifta a nie quickshita :mikolaj: O toto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marins Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Nie no serio sobie utnij. ja mam klamerke i 1 raz cos takiego slysze a szukam na biezaco nowych bajerow do mojego nismo. kilka miechow temu jak wymienialem sobie galke zmiany biegow i mieszek to sobie ucialem drazek brzeszczotem - 5cm :-) i teraz jest gitara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 kup sobie qs od sentry b15 i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubeusz Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Nie no serio sobie utnij. ja mam klamerke i 1 raz cos takiego slysze a szukam na biezaco nowych bajerow do mojego nismo. kilka miechow temu jak wymienialem sobie galke zmiany biegow i mieszek to sobie ucialem drazek brzeszczotem - 5cm :-) i teraz jest gitara:)Jezdzilem corolka E11 i do niej udalo mi sie wyszukac taki gadzecik. Super sprawa Jezeli sa do corolki to i do klamerki powinno sie dac wygrzebac Skracanie dlugosci mnie nie interesuje, trenowalem temat Nie o to chodzi. Sam lewarek w QS jest niewiele krotszy, natomiast jego mocowanie jest znacznie glebsze, co pozwala na znaczne skrocenie skoku (pod koszykiem wiecej lewarka wystaje). [ Dodano: Pią 16 Lut, 2007 09:02 ] kup sobie qs od sentry b15 i po sprawie Pasuje, testowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 nie w tym ta sztuka polega... lewarek ma pozostać na swoim seryjnym miejscu ew można go nieco podnieść do góry coby bliższa była jego odległość do kierownicy to raz a dwa chodzi żeby zredukować skok lewarka, u siebie coś takiego zrobiłem, pare fotek tego masz tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...486&start=0 (w pierwszym poście - poczekaj aż się fotki załadują) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 b15=n-16 z innymi lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubeusz Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 ... a dwa chodzi żeby zredukować skok lewarka, I o to wlasnie chodzi ... u siebie coś takiego zrobiłem, pare fotek tego masz tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...486&start=0 (w pierwszym poście - poczekaj aż się fotki załadują) Jezeli moje poszukiwania oryginalu spelzna na niczym, sprobiuje sam sie tym zajac - korzystajac z Twoich zdjec ofkors THX [ Dodano: Pią 16 Lut, 2007 09:20 ] b15=n-16 z innymi lampami Jasne Wlasnie wikipedia mnie do-uswiadomila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi