Gość WiS Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Pytanie jak w temacie - chodzi o Sunny N-14, lewe lusterko zewnętrzne, regulowane mechanicznie od wewnątrz. Na zdrowy chłopski rozum podejrzewam, że powinno być takie samo - ale znając pomysłowość Małych Żółtych Ludzików w dziedzinie zmieniania szczegółów, wolę się upewnić, zanim kupię ;-) Z góry dzięki za informacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 pasuje, nie pasuje od kombi bo tam jest inna karoseria a teraz ja mam pytanie, jakie masz parametry felg bo widze na fotce cosik zapewne 4x100 15 albo 16 cali i srod centr 59,1 ale jakie masz et i ile J? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WiS Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 pasuje, Dzięks :-) jakie masz parametry felg 4x100, 15 cali, a co do ET i J - nie jestem pewien, muszę odczytać z felg, a leżą teraz u znajomego w garażu... postaram się przy okazji zajrzeć i dam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.