Przemek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Wczoraj byłem na przeglądzie i mechanik stwierdził "uszkodzenie czujnika ciśnienia paliwa". Obchodziłem wszystkie sklepy z częściami i nikt o czymś takim nie słyszał. Moim zdaniem mechanik pomylił nazwę. Czy ktoś może domyśla o jaką część chodzi? W poradniku znalazłem regulator ciśniania paliwa. Czy to może o to chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 z d*py temat. weź zmien na taki, żeby jak ktos go przeczyta to bedzie wieidzał co jest w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 regulator ciśniania paliwa. jak silnik sie zalewa, a najgorzej pracuje na 4 cylindrze to z dużym prawdopodobieństwem to to z d*py temat. hehe, raczej taka nazwa tematu nie wróży szybkiego rozwiązania problem, ale.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Przemek a tak z ciekawości jakie miałeś objawy ze mechanik postawił taką diagnoze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Nazwał to "plywaniem obrotów".Głównie przy zimnym silniku, na ciepłym obroty zaczynają "skakać" przy obciążeniu silnika np. wentylator,klima. Wymieniał jakiś wężyk i jak zdjął stary to wśrodku była wilgoć. Według niego to właśnie to. Miał rację??? [ Dodano: Nie 18 Lut, 2007 15:43 ] najgorzej pracuje na 4 cylindrze to z dużym prawdopodobieństwem to tojak zimny to pracuje nieciekawie, ale tylko na benzynie, na lpg równiutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.