Gość Krzysztof 27 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam, Mam prośbę możecie mi opisać jak wymienić lusterko zewnętrzne lewe w almerze n16. Moze macie jakies fotki. I jeszcze jedno jakie lusterko kupić sferczne czy asferyczne... a może zwykłe... Z góry dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 proszę uprzejmie http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=24976 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 A jakby Ci coś nie wyszło to ja mam do sprzedania kompletne lusterka do N16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof 27 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.