Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

100nx-wycieraczki na reflektorach

Gość tomek.z.25
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tomek.z.25

WITAM

Na wstępie chciałbym powiedzieć, że mamy następnego NISSANA w klubie :D - mianowicie 100nx mojej żony.

Tyle chwalenia się i do rzeczy :D

Nigdy nie widziałem setki z wycieraczkami na przednich lampach a żony ma, interesuje mnie na ile jest to popularny gadget.

Jeśli ktoś ma lub widział cosik takiego w setuni to proszę o info.

Witam,musze sie pochwalic :D ,ze posiadam taki oto model z 93r.Niestety zmieniam caly przod i wycieraczki wywalam.Moim zdaniem,pomimo ,ze autko ma troszke brzydki dla mnie przod,to moim zdaniem wycieraczki mu uroku tez nie dodaja... :)

Gość tomek.z.25
Witam,musze sie pochwalic :D ,ze posiadam taki oto model z 93r.Niestety zmieniam caly przod i wycieraczki wywalam.Moim zdaniem,pomimo ,ze autko ma troszke brzydki dla mnie przod,to moim zdaniem wycieraczki mu uroku tez nie dodaja... :)

Z wyglądem przodu to sie zgodze (choć przynajmniej nadaje autu indywidualności), co do wycieraczek, przecież ich prawie nie widać...

Witam kolege z WLKP. :)

A ja widziałem, jest to bardzo rzadkie.

A ja nie widziałem. bo jest to bardzo rzadkie.

A te wycieraczki wogóle się sprawdzają ??Przecierz lampy w 100nx są małych rozmiarów wydaje mi się że nie ma za bardzo co tam przecierać??A jak są bez spryskiwaczy to po co to??

:)

Zapodaj ktoś fote jak to wygląda? :)

A jak w takim razie spisują się twoje światła mijania z tymi wycieraczkami? Widzisz coś jak jedziesz w nocy?

Bo u mnie po rególacji lamp po wymianie żarówek na takie +60% więcej światła jest tak średnio tzn(nie jestem zachwycony widocznością a nie mam wycieraczek) :)

Gość EnDrIu WAWA

IMHO moze byc to przydatne, dosyc czesto przecieralem lampy w trasie jak snieg padal. Chociaz co do wygladu to mam takie zdanie jak inni, za pieknie to to nie wyglada

• 2 tygodnie później...
Gość tomek.z.25
Nie zbyt to ladnie wyglada. napewno sprawdza sie jak to niektorzy mowili w deszczu i sniegu, ale jakos sobie tego nie moglem wyobrazic

Sprawdza się na pewno, ja oprócz 100nx mam jeszcze wycieraczki (na reflektorach),

w primerze a wcześniej w senatorze i mogę Cię zapewnić że przydaje się to barbzo długich trasach (jesienią zimą i wiosną zwłaszcza).

Gość tomek.z.25
Mój kumpel ma takiego NX-a z wycieraczkami. Bajer całkiem fajny i przydatny szczególnie podczas złej pogody.

Zgadzam się w 100%

A co do wygłądu, to chyba nie razi aż tak bardzo jak co niektórzy pisali wcześniej (bo mi to nie przeszkadza). Co Ty na to :?:

Gość tomek.z.25
Ja widuję 100 z wycieraczkami wygląda to mniej więcej tak :

Obrazek

jeżeli będe miał okazję to zrobięfoto...

PZD

Fajnie - czekamy

Ja mam (właściwie żona) takiego 100nx-a ale nie wiem jak wkleić fotki na forum :/

wrzuc je np na www.photobucket.com i wklej tu linka. tez bedzie pasowalo :)

hmmm calkiem zgrabnie wykonane. ale czy jak pada deszcz i auto dostaje mazia od tych co jada przed toba to sie nie rozmazuje ? pewnie spryskiwacze tez by sie przydaly.

Gość tomek.z.25
hmmm calkiem zgrabnie wykonane. ale czy jak pada deszcz i auto dostaje mazia od tych co jada przed toba to sie nie rozmazuje ? pewnie spryskiwacze tez by sie przydaly.

spryskiwacze też są :one:

• 10 miesięcy temu...

Ja też mam w swoim NX-ie wycieraczki na lampach :D szczerze to może faktycznie nie dodają uroku, ale są przydatne!!!! Biorąc pod uwagę, że w naszych nissanach światła są w "tunelu" i jak pada śnieg czy deszcz to wiadomo, że lampy zaraz są zasyfione i słabo oświetlają drogę :D a w moim przypadku wystarczy, że nacisnę jeden przycisk i już są czyste :D:P bez wychodzenia z auta i wycierania szkieł :) POZDROOO!!! aha ma ktoś do sprzedania lewe lusterko od kierowcy(elektryczne)??? bo ostatnio jakiś pajac wbił się na mój pas i musiałem wiać na pobocze, ale niestety zachaczył mnie swoim lusterkiem i poszło mi całe :/ a typ.... zwiał :/ pewnie pod wpływem %%%% jechał :D no ale cóż mam tylko nadzieję, że w jego aucie też poszło lusterko :P:D hehe pozdrawiam