Gość lusix Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam. Jak sprawdzic czy samochod zostal wyprodukowany w Japonii czy w Anglii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Po numerach nadwozia. Z tego co pamiętam to pierwsza litera w numerach powinna być "J" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Nic nie musisz sprawdzać. Wszystkie N15 były wyprodukowane w Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Po numerach nadwozia. Z tego co pamiętam to pierwsza litera w numerach powinna być "J" JN1 - i wszystko jasne :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 jn1 - tak sie zaczyna numer vinu japońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Właśnie, ale chyba wszystkie N15 nie były z Japoni. Te po lifcie to bym powiedział, że nie. Bynajmniej osprzęt nie jest MAde In Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Właśnie, ale chyba wszystkie N15 nie były z Japoni. Wszystkie i koniec, jak nie wierzysz to zawsze możesz do Nissana zadzownić/napisać albo samemu szukać N15 z VINem zaczynającym się na SJN (GB), ale gwarantuje ci, że nie znajdziesz. Ja mam po lifcie i mam JN. I cała reszta klubowiczów z N15 po FL też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 u mnie cały osprzęt też Made in Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 u mnie cały osprzęt też Made in Japan A masz ABS-y??? Jeżeli tak to jakiej firmy nie czasami Boscha???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 HGW pompa w mało dostępnym miejscu grunt że moim samochodzie od nowości wymienione były 4 żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Właśnie, ale chyba wszystkie N15 nie były z Japoni. Te po lifcie to bym powiedział, że nie. Bynajmniej osprzęt nie jest MAde In Japan Wszystkie N15 bez wyjatku, czy to przed liftem czy po lifcie byly produkowane w Japonii. Nie ma sensu spekulowac, bo sprawa jest jak najbardziej oczywista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ja mam po lifcie i mam japonca:) a abs tez made in japan:) sprawdzalem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 proponuję zamknąć ten temat. Bo ta dyskusja nie ma sensu. Każde n15 jest z kraju witnącej wiśni i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi