Gość naitsabeS Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Mam pytanie czy duzo pracy jest i czy wogóle jest mozliwe zamiana bebnow chamulcowych z tylu na tarcze chamulcowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Mysle, ze wiecej czasu stracisz siedzac ze slownikiem ortograficznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Mysle, ze wiecej czasu stracisz siedzac ze slownikiem ortograficznym. a tak konstruktywnie to masz coś do dodania czy tylko licznik nabijasz? [ Dodano: Nie 18 Lut, 2007 16:30 ] Mam pytanie czy duzo pracy jest i czy wogóle jest mozliwe zamiana bebnow chamulcowych z tylu na tarcze chamulcowe pewno ze jest możliwe. Pytanie tylko po kiego ? no chyba ze robisz jakiś dobry tuning silnika i boisz sie ze fury nie zatrzymasz ? ( chodź nawet wtedy wzmacnia sie głownie przód) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Mysle' date=' ze wiecej czasu stracisz siedzac ze slownikiem ortograficznym.[/quote']a tak konstruktywnie to masz coś do dodania czy tylko licznik nabijasz? NaitsabeS może potraktować moje słowa jako konstruktywną krytytę, jeżeli chcesz, żeby było konstruktywnie. A co do licznika, to czy bedę miał jeden punkt wiecej czy mniej, jest mi całkowicie obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 patriot12, jak nie masz nic do powiedzenia to po co sie odzywasz. Nie wiem czy zauwazyles ale to jest forum motoryzacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 jasne, że można. Ale po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq96 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mam pytanie czy duzo pracy jest i czy wogóle jest mozliwe zamiana bebnow chamulcowych z tylu na tarcze chamulcowe Witam, też bym byl zainteresowany wymiana bebnow na tarcze.... Może ktoś cos wiecej na ten temat napisac? Od czego wziąc tarcze i które wejdą.. a może były N15 z ratczami z tyłu? a co z mocowaniem? jaki to moze byc koszt... itd... znalazlem cos takiego http://allegro.pl/item227186051_tarcze_ham...mera_sunny.html czy warto? i jakie klocki? Thnx za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_k Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 no dobra rozumiem zmianę bębnów na tarcze w celu założenia ABS jak w tym przypadku wyglądają koszty?? robił to ktoś kiedyś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.