Gość Thoms0n Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Posiadam Nissana Sunny N14 i od jakiegoś czasu strasznie paruje wewnątrz podczas jazdy. Jak zapuszcze wietrzenie jest jeszcze gorzej bo kiedy puszczam ciepłe powietrze widać nawet parę wodną lecącą z wywietrzników na pod deską u pasażera. POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Objawy wskazują na zamknięty obieg powietrza nie ma wentylacji :!: Otwórz dopływ świeżego powietrza mój brat miał to samo zamknął jak jechał za jakimś smrodziarzem a potem nie otworzył tylko się żali że mu szyby parują jak przestawiłem obieg to wszystko wróciło do normy Drugie to może być filtr przeciw pyłkowy brudny i zawilgocony ale on w N14 występował chyba tylko z klimą ale nie jestem pewien :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thoms0n Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No chyba nie uważasz, że byłbym aż tak głupi... Przecież to oczywiste. A ponadto juz wiem co jest nie tak: nagrzewnica do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Thoms0n, pomoc zaczyna sie od rzeczy najprostszych. A Ty nie napisales nic na temat jaki masz ustawiony obieg powietrza. I uwierz zdarzalo sie ze to wlansnie zle ustawiony obieg byl winowajca problemow jak u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.