Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Jak w temacie. Proszę o jakieś porady. Niestety nie znalazłem nic na forum, być może źle szukałem, przez złe słowa wyszukiwania, a wydaje mi się że na forum to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Polecam środki z Shela lub Boola(tzw pianki) sa dobre jakosciowo , odradzam np Plaka-> smierdzi niemiłosiernie w autku przez dwa tygodnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja osobiście raz na rok wymienia filtr kabiny i czyszczę klimkę preparatem firmy KENT, bardzo dobry produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Dzięki za info. Pozdro!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ja osobiście raz na rok wymienia filtr kabiny i czyszczę klimkę preparatem firmy KENT, bardzo dobry produkt. Też używam Kenta - mają bardzo dobre jakościowo produkty; nie tylko do czyszczenia klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medor Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Dzisiaj odwiedzilem warsztacik...i o dziwo sprawdzenie mojej Almerki na kompie 50 zeta ..zero bledow :-) oraz wymiana zawartosci klimy 100 zl ....i faktycznie brakowalo troche tego srodka w klimie ...no i w przewody powietrza srodek do odgrzybiania..wiec mam roczek spokoju pozdrawiam i wam tego zycze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomles Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja osobiście raz na rok wymienia filtr kabiny i czyszczę klimkę preparatem firmy KENT, bardzo dobry produkt. potwierdzam z własnego doświadczenia warto tylko wchodzi cały pojemnik na raz a nie jak piszą na dwa odgrzybiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Powiedzcie mi moi drodzy czy ten środek KENT-a nie zaleje mi radia w mojej Almerce?? Pytam bo czytałem że niektórzy przez takie preparaty uszkodzili sobie radyjka Może właściciele almerek podpowiedzą troszkę jak to używać i w jakie miejsca najlepej zapodawać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 ja polecam CRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Powiedzcie mi moi drodzy czy ten środek KENT-a nie zaleje mi radia w mojej Almerce?? Pytam bo czytałem że niektórzy przez takie preparaty uszkodzili sobie radyjka Może właściciele almerek podpowiedzą troszkę jak to używać i w jakie miejsca najlepej zapodawać ? Najlepiej wyciagnac gorny schowek i wtedy dopiero aplikowac pianke ew mozesz zabezpieczyc radio szmatka lub jakas folia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Powiedzcie mi moi drodzy czy ten środek KENT-a nie zaleje mi radia w mojej Almerce?? Pytam bo czytałem że niektórzy przez takie preparaty uszkodzili sobie radyjka Ten środek aplikujesz w miejsce filtra kabinowego, w tunel który prowadzi do parownika, także raczej ciężko będzie uszkodzić radio, ja osobiście tą czynność wykonywałem już 3 razy i nigdy nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi