roberts Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Nawet nie wiem czy to dobrze nazwałem, ale pytam czy ten ROZDZIELACZ powietrza nagrzewnicy można wyjąć bez zdejmowania całej deski? Poza tym dodatkowe pytanie,czy można przepłukać nagrzewnicę środkiem chemicznym do odkamieniania czajników?Czy ktoś próbował i z jakim skutkiem? Coś mi śmierdzialo, potem przestały świecić kontrolki pokazujące w jakim położeniu jest ten rozdzielacz czyli na którą część auta mam nadmuch ciepłego powietrza.Teraz nie przestawię już nadmuchu na inną pozycję, dobrze że została na szybę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Może napiszesz chociaż o jaki samochód chodzi????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 mozna odkamieniac ,ale jak auto jezdzilo na plynie to niepotrzebne (a czasem przy okazji moga wyjsc dziurki) czasem wystarczy przeplukac nagrzewnice bez demontazu strumieniem wody gdzies juz komus opisywalem jak to zrobic w jakims poscie co do rozdzielacza to poszukaj moze sie jakis sie zjarał sadze, ze jest to p10 po lifcie mozna wydlubac z polowa deski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberts Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Fakt. zapomniałem - to P10 rok 90. Może ktoś ma książkę do P10 z brązową okładką zeskanowaną? Bo nie znalazłem na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisiek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 mi nie grzała centralka bo była przytkana wlałem litr coca-coli pojezdzilem 3dni az zaczeła grzac potem zmieniłym płyn i narazie grzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Sprawdz bezpiecznik na poczatek od tego sterownika.Prawdopodobnie wtyczka sie poluzowala z tylu urzadzenia.Wyjmij radio,wloz reke i poruszaj tam.Wtyczke mozna wcisna bez zdejmowania czegokolwiek,oprocz radia oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarilitmanen Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 powiedzcie jakie są najczęstsze przyczyny usterek w nagrzewnicach?? robię statystykę na studia podzielcie się waszymi doświadczeniami ________________________ nagrzewnice wodne najtańsze nagrzewnice w kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.