Gość jarkk Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 PS. Jezeli ktos by chcial aby mu to zamontowac to zapraszam do mnie do Nowego Sącza No kuraki , chyba się wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egn Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No kuraki , chyba się wybiore Jarkku masz do mnie namiary,umówimy się i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Jako że odpycham się już nowym nabytkiem w postaci kombiaczka z 2000 roku właśnie z automatycznym włącznikiem to odgrzebię ten temat. U mnie działa to tak: przełącznik w pozycji ON, gasimy silnik, zaciągamy ręczny, wtedy światła gasną. Zapalają się po włączeniu silnika. Do końca nie rozgryzłem systemu i miałem na trasie moment gdy po wrzuceniu długich i ich zrzuceniu wszystko zgasło :/. Szybka reakcja i po sekundzie miałem spowrotem światła. Potem sprtawdzłem to na spokojnie na parkingu i wszystko działało. Niestetynawyki z W10 pozostały i wyłączam światła odruchowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 najlepszy włącznik świateł w aucie to mózg kierowcy, poprzednie moje auto to łada samara wersja "fińska" okrągły rok na światłach, ale szybko się przestawiłem... jak się lubi swoje auto to można się szybko przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam Kolegów, właśnie wróciłem z garażu, i po 4 godzinach walki udało mi sie podłączyć automatyczny włącznik świateł, działa to super tzn załącza swiatła jak alternator zacznie ładować aku u mnie jest to ok 7 sek po zapaleniu samochodu a wyłączają sie zaraz jak wyłączę zapłon. I do tego jest przełącznik automat on/ sterowanie ręczne. Jutro zrobie zdjęcia z montażu w Primera P11 więc jeżeli ktoś byłby chętny to służę pomocą(zdjęcia + opis), pisac na mila lub PW. [ Dodano: Wto 27 Lut, 2007 08:08 ] Dla zainteresowanych jak zamontowac włącznik to kupiłem coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167583840 jezeli ktos chce foto i opis co i jak to prosze podawac maila, i bede przesyłał. Cześć egn możesz podesłać opis instalacji na grabek1980@wp.pl? Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi