Gość boloxxx Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Witam Mam alarm Prestige i nie bardzo orientuję się czy da się pod niego i w jaki sposób (w ktorym miejscu) podpiąć Centralny Zamek :029: . Nie wiem jaki to dokładnie model - ani jak to sprawdzić. Z tego co sie orientowałem to jest to alarm znajdujący się już w tym aucie w momencie jego zakupu przez pierwszego właściciela. -- Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ja tez mam prestiga,bez problemu podepniesz centralny,są to 2 piny wystające z centralki alarmu sterowane masą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boloxxx Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ja tez mam prestiga,bez problemu podepniesz centralny,są to 2 piny wystające z centralki alarmu sterowane masą Dzięki Jutro, jak będzie pogoda to pooglądam centralkę z bliska. Szczerze mówiąc, to liczę też na to, że znajdę tam jakiś symbol tego alarmu. Dla zainteresowanych tematem podaję ciekawą stronkę na temat schematów alarmów, ktorą przy okazji znalazłem schemat instalacji alarmowych -- Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 jak nie znajdziesz to postaram sie zrobic fotke jak wyzdrowieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szfystack Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witam, przykleję sie do tematu. Mój kolega ma problem ze znalezieniem sterowników od centralnego i alarmu Czy ktoś mógłby pomóc w zlokalizowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Znalezione w Necie: Kable do sterowania zamka centralnego (złączka dwubiegunowa) z kablami czerwony i zielony.Na kablach tych pojawiają się impulsy dodatnie i ujemne o długości między 1sek. a 3,5 sek. Czerwony"-"podczas uzbrajania.Zielony"-"podczas rozbrajania. Czerwony "+" podczas rozbrajania.Zielony"+" podczas uzbrajania. Według autora dotyczy to większości alarmów Prestige. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.