siwy77 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Moze zabrzmi to laicznie, ale pytanie konkretnie brzmi: czy komputer od 1,6 wtrysk jednopunktowy bedzie pasowal do 1.6 gaznik :?: i drugie pytanie dotyczy sondy lambda,czy tez bedzie pasowac :?: Powiem szczerze nie szukalem na forum, wiec nie bijcie czekam na konkretne odpowiedzi,zalezy mi na czasie, mam dojscie do rozbitkow P10 wszystkie na wtrysku, a mi trzeba te rzeczy do gaznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Gaznik nie ma komputera.Sondy lambda tez nie ma(chyba)przynajmniej ja nie mam.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 maniek_83, ma to i to tzn istnieje gaznik z sondą lambda i kompterem ktory steruje skladem mieszanki na podstawie odczytow z sondy lambda, steruje tez elektronicznie zapłonem, mozna go nawet podlaczyc do jakiegos interfejsu diagnostycznego jednak jest roznica pomiedzy kompem z wtryskiem i z gaznikiem i jedno i drugie nie jest ze soba kompatybilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Napisalem ze moj nie ma,prawda?Nie wiem czy istnieja takie ktore posiadaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 u ojca w P10 jest to i to, tak wiec zainteresuje sie sonda tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 u ojca w P10 jest to i to, tak wiec zainteresuje sie sonda tylko Z ktorego roku auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 93r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.