honnki Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 niestety smutna prawda. To że te autka się nie psują (tak chyba jest) to nie oznacza że nie ma o czym rozmawiać. :diabel: może by jaką petycję napisać albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 niestety smutna prawda. To że te autka się nie psują (tak chyba jest) to nie oznacza że nie ma o czym rozmawiać. :diabel: może by jaką petycję napisać albo co? w wątku o murano ktoś napisał że musi być 20 osób żeby założyli podforum; ktos liczył ile osób przewinęło się w wątkach dotyczących QQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 mogę poradzić założenie tematu : ile mamy qq na forum- coś na kształt : http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33611 i wiadomo będzie dokładnie ilu jest posiadaczy (czysta wyliczanka z opisem wyposażenia, bez dyskusji w temacie), co da wam argument co do założenia osobnego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 no troche mnie nastraszyliście złymi opiniami o QQ a ja akurat czekam na mojego.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi