Gość AdaSch Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jeden z lubowiczów mocno go poprzerabiał ale z tego co się doczytalem to go rozwalił i nie wiem czy już naprawił A co takiego w nim zmodyfikowal. Bo jakos nie kojarze zeby ktos ostro dzialal z tym silnikiem. coobcio wie ktoś zrobił mocne mody mechaniczne (głwica, tłoki, wałki) + turbo, sprzegło itd. ale nie pamietam kto szukaj najmocniejszej almery n16 na forum pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jeden z lubowiczów mocno go poprzerabiał ale z tego co się doczytalem to go rozwalił i nie wiem czy już naprawił A co takiego w nim zmodyfikowal. Bo jakos nie kojarze zeby ktos ostro dzialal z tym silnikiem. coobcio wie ktoś zrobił mocne mody mechaniczne (głwica, tłoki, wałki) + turbo, sprzegło itd. ale nie pamietam kto szukaj najmocniejszej almery n16 na forum pozdro chyba cos ci sie pomylilo jest na forum tylko jedna mesko zrobiona almera i jest to n15 Gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jeden z lubowiczów mocno go poprzerabiał ale z tego co się doczytalem to go rozwalił i nie wiem czy już naprawił A co takiego w nim zmodyfikowal. Bo jakos nie kojarze zeby ktos ostro dzialal z tym silnikiem. coobcio wie ktoś zrobił mocne mody mechaniczne (głwica, tłoki, wałki) + turbo, sprzegło itd. ale nie pamietam kto szukaj najmocniejszej almery n16 na forum pozdro chyba cos ci sie pomylilo jest na forum tylko jedna mesko zrobiona almera i jest to n15 Gre a może? sam już nie wiem ale jestem przekonany, że to był qg18de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 zapewniam cie ze jezeli to byloby qg18de i to w Polsce to bym o tym wiedzial greg ma racje btw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 nie nie powoduje żadnych błędów... A jak masz dwie sondy to obowiązkowo sport kat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi