Gość Buncol Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam ! Mógłby mi ktoś pomóc, ponieważ mam primerke gt (97 rok) i stłukłem prawy reflektor z kierunkiem. Kupiłem w sklepie, ale jak się okazało nie pasuje (brałem do primery p11, lampa h1). Mógłby mi ktoś doradzić co tam musi konkretnie być ? Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 jakto nie pasuje? a czym to sie niby rozni? wg mnie sa identyczne w gt jak i innych modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Buncol a moze Ci dali od P11.144?? Innej mozliwosci nie widze jakto nie pasuje? a czym to sie niby rozni? wg mnie sa identyczne w gt jak i innych modelach. Dokładnie wszystkie były takie same musiał ci sprzedać po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 mylicie sie w gt leflektory są szybsze dobra wiem ze to głupie było :zly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 wcale nie :!: tez nad tym myslalem :!: moja nie jest GT a ostatnio sie zblizylem do predkosci swiatla, a ze GT ma to w serii wiec nie ma sie co dziwic :!: pozdro ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 mylicie sie w gt leflektory są szybsze O kur... o tym nie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Buncol Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Problem polegał na tym, że dali mi lampe od P10 :/ dlatego mi nie pasowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Tak to jest jak w jednym roku sa dwa modele robione jednoczesnie Też mam taki problem przy zakupach moja jest z 1999 i zawsze dają mi części po lifcie więc wpadłem na taki pomysł że podaje rok 98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.