Gość woytek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam! Jak w temacie, z tym że ssanie jeśli silnik zimny działa OK (2xna gaz przed odpaleniem) Trzymanie auta na wyzszych obrotach tez ok, tylko tych wolnych brak na jałowym... Proszę o pomoc Może ktoś zna dobrego mechanika w Poznaniu (oprócz ASO) Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Mój znajomy jest bardzo dobrym mechanikiem i ma warsztat w Tarnowie Podgórnym więcej na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 probowales regulowac obroty śrubką? jak tak i dalej nei dziala to sa 2 mozliwosci albo wezyki podcisnienia (spadl ktorens, przetarl sie popękał) albo elektrozaworek obrotów jałowych pzdr. btw... było juz o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elunia Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 witam 2 miesiace temu, też miałam taki podobny problem - na lpg micra w wolnych obrotach dostawala szału, a na beznzynce gasła. co było bardzo uciążliwe zwłaszcza w korkach... po wizycie u mechanika do dnia dzisiejszego jest wszystko OK. Nie wiem co konkretnie zostało tam zrobione, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 a moglabys sie elunia dowiedziec? w sumie dawno bylo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.