Gość cichociemny30 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Witam mam zamiar kupić do mojej K10 halogeny. Pytania do Kolegów wg kolejności: 1. jakie kupić - chodzi o kształt 2. co jest potrzebne aby były zamontowane poprawnie - gdzie podłaczyć, gdzie i jaki umieścić włącznik 3. czy jest gdzies jakiś gotowy schemat samodzielnego podłączenia Będę jak zawsze wdzieczny za informacje. Wiem, że odgrzewam ten temat ale może warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 sam używam halogeny przeciwmgielne marki Wesem o wymiarach chyba 140x60mm- pasują prawie idealnie do wnęk w zderzaku w SuperS, a instalacja jest tam fabryczna :027: do jakiej ty wersji je chcesz? przeciwmgielne czy drogowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 jak dobrze pamietam to kolega ma zwykły zderzak ;] od k 10 po lifcie;] ja bym polecił jakies małe prostokąciki albo owale bo w tym zderzaku jest mało miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 www.bobi.com.pl lub www.wesem.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.