Gość NEB Wojtek Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Szukałwm w opcji szukaj i troche znalazłem adresow i postów, ale niestety trafiłem na same nieaktualne, wiec mam prosbe czy moze ktoś podać link do jakiegos aktualnego pdf-a albo przesłać coś na @. Sorki za kolejny ten temat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Micra_K10_1987_Service_Manual_with_bookmarks.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Micra_K10_1987_Service_Manual_with_bookmarks.pdf To jest ten sam plik który udostępniam w temacie: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=15475 pod adresem: http://www.esnips.com/doc/40212873-d573-45...8182e460/Manual i dotyczy K10 rocznik 1987. NEB Wojtek Jeśli szukałeś na Forum to go już chyba masz - piszę to bo nie wiem jak u Ciebie ze ściąganiem z NETU :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NEB Wojtek Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 dzieki za adresy ten z esnipsa ma jakiś bład podczas sciagania ale ten drugi adres od Błazeja działa bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 dzieki za adresy ten z esnipsa ma jakiś bład podczas sciagania ale ten drugi adres od Błazeja działa bez problemów. Masz rację - ściągnąłem dopiero za 2-gim razem i jest OK. Sądzę,że to przeciążenie serwera -darmowy :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ale jest jeszce wyszukiwarja u gory napasku i mozna poszukac , tworzy sie miliony postow;/ niepotrzebnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.