Gość sasza Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć, który przewód to jest dopływowy paliwa? Może ktoś ma schemat? Informacje ta potrzebna mi jest do założenia magnetyzera a nie chciałbym przez pomyłkę założyć go na odpływie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Powiem tak : 1. Ja w takie bajery jak magnetyzer nie wierzę, 2. raczej łatwo to sprawdzić po filtrze paliwa, bo to na pewno będzie dopływ do silnika. 3. ponieważ nie mam skanera spróbuję zrobić zdjęcie schematu, nie wiem jak wyjdzie. [ Dodano: Czw 01 Mar, 2007 16:57 ] zdjęcie schematu układu zasilania paliwem http://img249.imageshack.us/my.php?image=dsc00209ak6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 musisz założyć magnetyzer między elemęt 8 a 9 zaznaczony na schemacie który dał kolega Dragomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 musisz założyć magnetyzer między elemęt 8 a 9 zaznaczony na schemacie który dał kolega Dragomir Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja mam założone, i szczeże to jest badziewie nic nie daje, lepiej te 50zł na paliwo dać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sasza Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Dzięki za pomoc! Idę pogrzebać pod maską... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.