Gość Qiub Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 W weekend zakupiłem takie oto autko. Mam nadzieję że będzie się dobrze sprawowało i mało paliło(chociaż jak słyszałem może być z tym ostatnim problem). JAk się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No no ładny ładny.....i widze kolega antenkę montuję...to niech sie kólka kręcą.... 73 [ Dodano: Czw 01 Mar, 2007 21:28 ] Uzupełnij opis coś o motorku i wyoposażeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qiub Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 No no ładny ładny.....i widze kolega antenkę montuję...to niech sie kólka kręcą.... 73 [ Dodano: Czw 01 Mar, 2007 21:28 ] Uzupełnij opis coś o motorku i wyoposażeniu Więc jeśli chodzi o motorek to: 2.0L SR20DE z przebiegiem 110tyś. Wyposażenie(chyba standartowe dla wersji GTi): - 2 poduszki - klimatyzacja - ABS - Elektryczne szyby - Elektryczny szyberdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Pikna. Co fakt ta naklejka to taki sticker tjunink ale niech moc i bezawaryjnosc bedzie z Toba Taka po FL z checia bym zakupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qiub Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja też na początku szukałem po FL. ALe ciężko coś trafić. A mając do wzięcia przed FL w BDB stanie i za dobre pieniądze to długo się nie zastanawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Brzydkie felgi :/ ale silnik zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No no ładny ładny.....i widze kolega antenkę montuję...to niech sie kólka kręcą.... 73 [ Dodano: Czw 01 Mar, 2007 21:28 ] Uzupełnij opis coś o motorku i wyoposażeniu Więc jeśli chodzi o motorek to: 2.0L SR20DE z przebiegiem 110tyś. Wyposażenie(chyba standartowe dla wersji GTi): - 2 poduszki - klimatyzacja - ABS - Elektryczne szyby - Elektryczny szyberdach Super wózek! Życzę szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lancer Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 dlugiej owocnej bezawaryjnej jazdy zycze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 ile to ma najechane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 ile to ma najechane? 2.0L SR20DE z przebiegiem 110tyś. To swap nie jest, więc raczej o przebieg budy nie pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 ładniutka gratki nie sprwuje sie jak najlepiej :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 ile to ma najechane? 2.0L SR20DE z przebiegiem 110tyś. To swap nie jest, więc raczej o przebieg budy nie pytasz Ja nie chce koledze psuc radosci z nowego nabytku, ale mi tu coś nie pasuje. Jakim cudem auto mające 12 lat, ma 110 tysięcy kilometrów przebiegu? To wychodzi niecałe 10 tysięcy rocznie, czyli 800 kilometrów miesięcznie. Sorry, ale ja w cuda nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qiub Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 ile to ma najechane? 2.0L SR20DE z przebiegiem 110tyś. To swap nie jest, więc raczej o przebieg budy nie pytasz Ja nie chce koledze psuc radosci z nowego nabytku, ale mi tu coś nie pasuje. Jakim cudem auto mające 12 lat, ma 110 tysięcy kilometrów przebiegu? To wychodzi niecałe 10 tysięcy rocznie, czyli 800 kilometrów miesięcznie. Sorry, ale ja w cuda nie wierzę. Po pierwsze: Auto nie ma 12 lat tylko 10 Po drugie: Do końca serwosowane w serwisie nissana w niemczech( książka serwisowa) Po trzecie: ostatnio znajoma sprzedawała ibizę, której przebieg roczny wyszedł 7tyś km a auto brała nowe z salonu więc 110tyś przez 10 lat jest możliwe[/b] [ Dodano: Nie 04 Mar, 2007 17:22 ] Brzydkie felgi :/ ale silnik zacny Felgi z letnimi oponkami są (chyba) oryginalne od wersji GTi na tych jest zima. A na zmianę jeszcze będzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 gratuluje zakupu ;] ładna ta almerka ;] i 3 drzwiowa , ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rutino Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 kurcze tego silnika to po prostu zazdroszczę co do przebiegu to nie ma reguły, jedne auta mają po roku dto tyś km inne jeden tysiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Felgi z letnimi oponkami są (chyba) oryginalne od wersji GTi na tych jest zima. Zajrzyj do mojego topica z podpisu, ja mam oryginały z GTi, innych nie było. Ja nie chce koledze psuc radosci z nowego nabytku, ale mi tu coś nie pasuje. Jakim cudem auto mające 12 lat, ma 110 tysięcy kilometrów przebiegu? To wychodzi niecałe 10 tysięcy rocznie, czyli 800 kilometrów miesięcznie. Sorry, ale ja w cuda nie wierzę. A pamiętasz co CMQ sprzedawał ? Poszukaj ogłoszenia w dziale sprzedam. Moja siostra robi rocznie <10k km, na uczelnię, po miescie trochę i jakiś wyjazd przy okazji świąt, wolnych dni, wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loco.allegro Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 hehe ładna ładna a ja wtrącę swoją 2.0 gti, która byćmoże będzie szła na sprzedaż http://www.pmwdesignstudio.republika.pl/in...ages/almera.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chomik_vet Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Gratulacje Ladna sztuka Zadbaj o nia bo masz o co... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 a ja wtrącę swoją 2.0 gti, która byćmoże będzie szła na sprzedaż a nie była ostatnio ? czy może ją niedawno kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ładny nabytek niema co . niech moc silnika będzie z tobą :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SXDANY Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 no fakt bardzo ładna:) moja to Almera 2.0 gti 143 PS pełna opcja bez skóry 8.5 do 100km/h rozpórka przód/tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 rozpórka przód/tył wszystkie GTi to mają 8.5 do 100km/h powymieniaj eksploatacyjki, paru dziesiątych ci do serii brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi