foorest1 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam. Mam pytanie co może się świecić na zielono pod maską? Jak stoje przodem do auta to po lewej stronie w głebi obok silnika świeci mi się zielona dioda. Czy może to mieć coś wspólnego z ABS bo akurat on mi niedziala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Przepraszam Cię , ale czy jesteś nawalony ? :zdziw: Przepraszam , ale to historia jak z matrixa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Wiesz raczej nie. Sam się zdziwiłem mam to auto bardzo krótko i może to jest coś od alarmu ( o którym niewiem). Ale skoro są tu osoby mające maximki to pomyślałem że zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 SŁUSZNIE zrobiłeś ! Ja nie mam pojęcia , co to takiego - myślę , że ludzie podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 lol ufo. a takj na serio to bardzo dziwne. bo ja tego nie mam. ooo sorki wojtek ma czerwona diode mrugajaca pod maska ale to symulator sond lambda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Mam instalacjie gazowa. Jesli to istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ja mysle ze OBCY opanowali twoja maxi albo masz GPS-a pod maska i cie sledzi ktos przez satelite ..gdzie sie poruszasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 mysle jednak ze to nie jest nic seryjnego. Najlepiej dostan sie do tej diody i zobacz gdzie prowadza kabelki .....wtedy napewno sie wszystko wyjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nom w seri nic nie swieci . Może kroś ja tuningowal na green edition. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Witam. Dioda zlokalizowana. Zapala sie kiedy auto jest na gazie więc napewno jest to komputer albo coś w tym stylu. Jak autko chodzi na paliwie to gaśnie. Zaciekawiło mnie tylko to że strasznie głęboko to wepchneli. No ale napewno z ufo to wspólnego nic niema. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi