competer Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A może poinformować producenta, ze zgłaszasz sprawę do prokuratury, bo taka jakość sprzedawanych opon stwarza zagrożenie publiczne? Poza tym powiedz im, że sprawą zainteresowałeś już któryś z dzienników motoryzacyjnych i jeden z większych portali internetowych, który zajmuje się sprzedażą opon. Mówisz im o tym tak na wszelki wypadek, żeby nie byli zdziwieni. Napisz też, że poszukujesz podobnych wypadków do Twojego bo wszystko wskazuje na to, że produkują po prostu bubel. Itd, itd, itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 wspołczuje ale tak to jest z bieżnikiem takie opony nadaja się tylko do przyczepek i do niczego więcej stara guma z osnową przy rozgrzewaniu jej aby nałożyć świeży bieżnik może ulec uszkodzeniu lub nie to jest loteria i nie do sprawdzenia po całym zabiegu bieżnikowania taka opona to bomba z opużnionym zapłonem siła odśrodkowa ją rozrywa jeszcze przy takiej szybkości a gdyby było ślizgo? najgorsza używka jest lepsza i bezpieczniejsza od najlepszego bieżnika.Sam wykończyłem kilka bieżników i nigdy więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarnomag Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 juz powoli dochodzilo do mnie ze jednak chyba nie odzyskam pieniedzy, jednak bombel zaoferowal pomoc i chyba bede zaczynal walke. zaczynamy od badan laboratoryjnych, zobaczymy jak to wyjdzie wszystko. bombelku jak cos musimy sie ugadac to wszystko ci przekaze. .elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dlugas1982 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 jestem ciekawy jak się skończyła ta batalia z tymi kanaliami mam nadzieję że wygraliście skrobnijcie dalszą część by zachęcić do walki z systemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 napiszcie, bo interesuje mnie to. Ja kiedyś walczyłem z firmą Siemens (komórka C65) - 13 reklamacji w 8m-cy, sąd konsumenta i zwrot pieniędzy w końcu... Ciekawe, jak ta sprawa się potoczyła. Pozdrawiam [ Dodano: Pon 31 Gru, 2007 09:36 ] Rozmawiałem z zaprzyjaźnionym prawnikiem... Nie podjął by się wystąpić przeciwko. Bratowa jest sędzią i twierdzi, że sprawa ma szanse wygrania... 10%... nie więcej. Działanie czynnika zewnętrznego i już. Oni przedstawią swoje ekspertyzy, które będą (oczywiście) wyśmienite i już... Czekam, co z tą sprawą... (mam nadzieję, że moi znajomi się mylą) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi