Gość nietoperenator Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Posiadam nissana serena 2,3dlx. Ponieważ moja wersja nie ma obrotomierza mam prośbe. Czy ktoś kto ma taką samą wersję silnikową z obrotomierzem mógłby sprawdzić i napisać jakie obroty osiąga silnik na danym biegu przy danej prędkości? Np. jakie są prędkości na każdym biegu przy 3 tys obr/min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 dziwne ze nie masz obrotomierza ? w sumie kazdy diesel ktorego widzalm ma obrotomierz Oo no chyba ze nie masz przez to ze masz wersje LX ale o dziwne ;p //jaki rok ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewmarco Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja też nie mam obrotomierza. Mam Serenę 2.3D LX 1995 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nietoperenator Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 No niestety nie mam. Ale jak przeglądałem oferty na allegro to stwierdziłem że nie jestem sam. Jak by ktoś miał to niech napisze to o co prosiłem. /moja serena jest z 96 [ Dodano: Nie 11 Mar, 2007 22:07 ] Widzę, że mój temat spada. Naprawdę nikt nie ma sereny 2,3d z obrotomierzem? To może niech ktoś napisze dla porównania jak to wygląda w benzynie. Ile wasze serenki wyciągają max na każdym biegu? Bo w dieselu są strasznie krótkie przełożenia. Czy w benzynie jest podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.