Gość neostar Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam, mam pytanie czy tylne drzwi od sedana pasują do h-backa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 tak pasuja, nie pasuja natomiast od kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 porównaj sobie wydaje się że są takie same ale diabeł może tkwić w szczegółach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiozo Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 sory ale to jest liftback i sedan h-back to mój zdjęcie w profilu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 od hatchbacka do liftbacka i sedana to raczej napewno nie beda pasowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 ale w liftbacku i w sedanie są takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 hatchbacka uznalem model 5drzwiowy bo tak napisal neostar w pytaniu swoim, a wiec drzwi z wersji 4drzwi pasuja do wersji 5drzwi - sa identyczne, oczywiscie od kombi nie pasuja bo tam jest cala buda inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neostar Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 chodziło mi o liftback-a i drzwi od sedana, mój błąd ale drzwi i tak kupiłem, nawet założyłem ale nie zamykają sie bo samochodzik jest po wypadku i jest mocno przygięty próg tak to pasują a przynajmniej tak mi się wydaje, zobaczymy co blacharz powie. Bo miałem okazję (chyba okazję ) kupić te drzwi za 100 w idealnym stanie z pełnym osprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 no tożeczywiście okazja :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuler Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Jamam inne pytanie w podobnym temacie- czy zawiasy drzwi przednich w sedanie i hatchabacku sa takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi