Gość Wons Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 mam pytanko czy ktos moze posiada kolektor nissana N13 do silnika 1.3 moj pękł na pół o.0 nigdzie niemoge znalesc owego a od 1.4 i 1.6 niepasuje niewiem jak z 1.5 jest jesli ktos wie z jakiego innego modelu mozna go zastapic lub ma taki do sprzedania prosze piszcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 jesli ktos wie z jakiego innego modelu mozna go zastapic A to dokładnie przejrzałeś? http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=25684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 P.S. CZy cena 180 zł za jego pospawanie i 2 dni roboty to dobra cena? A tam powinien z Ciebie bardziej zadrzeć a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 A właśnie czy ktoś wie od czego to mogło się stać?? Odetkałeś dolot a zapomniałeś o wylocie, po drugie to i ze starości, teraz nie musisz tłumika sportowego zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja tam bym nie spawał tylko szukal używanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 No i co pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Co do allegro i szroty to wykonałem kilkanaście telefonów i lipa :/ To chyba taka wada tych silników, bo same silniki maja nawet po kilka sztuk, ale bez kolektorów :/ no mówiłem Ci,że to towar deficytowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Bombel pasuje w końcu ten kolektor czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 wystarczy że przedłuzy rure między kolankiem a kolektorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Bombel z tą modernizacją to nie tak do końca Nie na wszystkie rynki Mój poprzedni był z '89 i nie miał EGR a kolektor był taki jak ten Twój z EGR tylko tu gdzie powinien on być wkręcany nie było tego otworu Odlew był identyczny z tym, że nie nawiercony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 A tak OT to wiesz, że były jeszcze E13 (nie wiem jak inne z tej rodziny) z inną głowicą (różnią się pokrywą - nie mają tak jak u nas wycięć na świece tylko są prostokątne )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No i ja właśnie miałem taki kolektorek jak ten ostatni... Tak BTW jak postępy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi