Gość mt Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 jestem posiadaczem micry 1.3 93r pali mi okolo 8 litrow benzyny i nie wiem czy to duzo czy w normie.dajcie mi znac jak pala wasze mikrusy,bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 wielu z nas ma napisane z boku pod nickiem/obrazkiem ile nam pala, Jak masz ciezka noge to 8 litrow spokojnie, napisz dokladniej jaki styl jazdy, gdzie (miasto/trasa) itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Dokładnie, wszystko zależy od nogi, długości tras,miasto, poza miastem A mi pali jak widać pod nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1973 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 cześć mi micra 1,3 98 r pali 11 l benzyny na 100 km w ruchu miejskim, odcinki po ok 1,5 km i postój kilka godzin. i tak codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 moja 1,3 93r pali 9/100 zima na odcinku 3km - 8h postoju - 3km .... jak bylo cieplo to 7 - 7,5/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 moja 7,w lecie 6.5 jak nie mam cegły zamiast stopy:P,ale jak mnie najdzie przypał to spali nawet 10;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Moja tez pali w kole 10 w mieście. Lekkiej nogi nie mam, ale bez przesady, więcej jak 4k rpm jej nie kręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Mi tam pali tyle, ile wleję. Nigdy więcej ani mniej... Szczegóły tam: <- <- <- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mt Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 jezdze glownie po miescie odcinki ok 7-10 km i pali mi tak 8-8.5 a myslalem ze bedzie mniej palic :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nakielski Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam. Po miescie 6,6 (zima) Po trasie 5,8 jechalem zaladowany w gory, a zwykle w trasie 6, max, 6,2. Raczej normalnie wciskam gaz :!!: Aha dodam ze mam 1.0 :diabel: Pozdrawiam Nakiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 No to mi pali 1.3 '93 koło 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mir23 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 moja najmniej spaliła mi 6,5 - trasa a w cyklu miejskim pali ok.7.5-8.0l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi