Gość kat_zdw Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 czy wie ktos gdzie mozna kupic bagnet do sprawdzania oleju w micra k11 96r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 kup sobie z allegro od kogos kto wystawia micry na czesci, bo nowego to pewnie nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 albo może od innego dopasować ale lepiej tak jak mówi ABT, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byjanek Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Odświeżam temat z jakiego innego samochodu mogę dopasować bagnet do Nissana Micry 1.0 K11 96r ? bo nie mam w okolicy micry na części ,ale jest wiele innych aut o pojemności podobnej więc może da się coś zrobić ? A nie mam porównania, bo po prostu bagnetu nie mam... Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Musisz chyba szukać u wuja Alleee...... Pojemność to nie wszystko Almery poj. 1,8 mają prawie tyle samo oleju w misce co Micra K11 poj. 1,0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byjanek Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 No dobra dziękuje bd szukał dalej ,ale jak by miał ktoś pomysł to proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.