Gość Piechot Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 mam pytanko czy istnieje jaka kolwiek roznica pomiedzy drzwiami z almery 5d przed liftem i po lifcie? czy do tego z 99 mozna wlozyc od 96 naprzyklad z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 beda pasowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piechot Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 a blotniki przednie? kierunki sa takie same? bedzie pasowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 wszystko bedzie pasować z blach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 blachy będą pasować ale narożne kierunki mają inne szkiełka po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 kształ kierunków jest taki sam , jestes pewien albin ze są inne kierunki po lifcie? IMHO tylko lampy sa inne i gtill, oraz swiatła tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 pasować to pasują ale inne jest profilowanie szkiełek- ładniej się komponowały z nowymi lampami clear lens http://www.allegro.pl/item170459325_migacz...96_98_nowy.html vs. http://www.allegro.pl/item170556580_nissan...runkowskaz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 blachy i kształt wszystkich lamp jest taki sam !! (ja mam w swojej 95' z tylu lampy po lifcie). Wsio bedzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.