Gość Szymeq Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 greg76 rozumiem Twoje zdenerwowanie, jednak proszę o szczędność w używaniu epitetów mięsopochodnych _miecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Do LPG są filtry z siatką na froncie filtra. Reszta filtra jest bawełniana. Siatka ma na celu wydmuch powietrza w przypadku strzały gazu, a zarazem jest takiej budowy że nie wchłania brudu do środka. Jest ona ze specjalnymi dziurkami odpowiednio ukształtowanymi. To chyba tyle jeśli chodzi o filtry do LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobo Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 witam, Ja badalem sprawe dlugo sprawe-blos plus CAI, sekwenchja plus CAI, i zdecydowalem sie na sekwencje, wiem ze drozej ale jednak na dluzsza mete jednak sekwencja bedzie lepsza inwestycja. BLOS to tez zwezka w dolocie jednak...... [ Dodano: Sob 25 Sie, 2007 15:34 ] Juz po zainstalowaniu sekwencji, na Pb odzyskalem ze 20KM w stosunku d lpg 1gen. zamiata az milo. I gazownik zrobil mi od razu CAI na stozku zamiast seryjnej puszki filtra, pare poprawek i bedzie git. We wtorek pierwsze strojenie lpg. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi